Életmód



Rócsild perverzei

Támad az ellenség Puzsérostól.
Elöljáróban ki kell hangsúlyoznom, hogy a pedofilokat, buzikat és más perverzeket elítélem. Pártállástól függetlenül büntetném őket. Csak nem a Rócsildoktól függő magyar bírákkal, akik Gyöngyöspata polgárait 80 millióra büntették a semmiért, vagy akik a 17 éves Csenge brutális gyilkosát 4 évre büntették. Akkor mennyire taksálnának egy sima gyermekbántalmazást - verés és gyilkosság nélkül? S mire ítélnék azt, aki pusztán képeket nézegetett?
Most a Kaleta Gábor ügyéből kifolyólag írok, aki felfüggesztett börtönbüntetést és 500 EFt pénzbírságot kapott, mert állítólag 19 000 gyermekképet töltött le a hálóról. Mindezt a perui magyar nagykövetség számítógépén művelte. A magyar bíróság peranyagát a kormány 10 évre titkosíttatta. Miért is? Hiszen a cselekmény ismert, a név és helyszín ismert. Mi volt olyan, amit a világ nem ismerhet meg?
Minden követség tevékenységét az adott ország elhárítása figyeli. Érdekes módon Peruban nem tűnt fel, hogy a limai peering központon át - követhetően - a magyar nagykövet illegális képanyagot tölt le az USA befolyási övezetéből, Dél-Koreából. Arról sem szól a fáma, hogy közben (min. fél évről van szó) a koreai rendőrséggel lekapcsoltathatták volna a gyermekeket molesztáló, megalázó és megrontó bűnbandát. Mert attól még üzemelhetett volna a site, hogy az azt felkereső pedofílokat lefüleljék.
Most pedig feltűnően nagy Rócsild médiaapparátussal fideszes pedofiliáról harsog az ország. Pedig Kaleta urat a Gyurcsány kormány tette diplomatává, a fidesz csak átvette tőlük.
Az a véleményem, hogy aki 16 év alatti fiatalt megront, megérdemli az ivartalanítást. De aki még gyermek közelébe sem megy, csak képeket nézeget, az enyhébb ítélet alá kell, hogy essen. Miképpen nem vádolható szexuális erőszakkal az, aki aktképeket nézeget.

Gyermekszeretők a világban.
Az angol királyi család és Clintonék rémálma – rács mögött a Moszad tisztje és Epstein bűntársa. Mint azóta kiderült, Bill Clinton egykori elnök legalább 26 alkalommal vette igénybe Epstein magán repülőgépét, amelyet szűk körben csak „Lolita Express”-nek neveztek.

Höbörögnek már jó ideje az USA bérencek: Súlyos büntetést Kaleta Gábornak, mert gyermekképek sokaságát találták a követség számítógépén. Utálom a pedofilokat és a buzikat, ezért nem védeném Kaleta urat! De nagyon kilóg a lóláb, hogy a net homokosai acsarkodnak rá. Aki ugye nem pedofil volt, csak gyermekképeket találtak a számítógépén. 19 000 darabot. Ami, ha igaz lenne a vád, akkor 19000 fájl letöltéséből származik. Amit a perui kémelhárítás nem szúrt ki, csak a new York-i CIA. Pedig a perui számítógépes hálózaton annak nyomának kellett maradni! Kaleta urat a CIA javaslatára hozatta haza a magyar külügy. (Már a Gyurcsányék idejében is diplomata volt Kaleta!) Ami még furábbá teszi a képet, hogy 10 évre titkosították az ügyet. Ha ismert a név, a bűncselekmény, sőt, beismerő vallomás (naná!) is megvolt, akkor vajon mit kellett titkosítani?
A Rócsild népe most vonyít, mert kevesellik az 1 év felfüggesztett börtönt és az 500 000 Ft pénzbüntetést a képnézegetésért. Bezzeg akkor kussoltak, amikor a Wellmann Pata népét 80 millióra büntette! Vagy amikor a bevándorolt Borsodban különös kegyetlenséggel elintézte a 17 éves Csengét, s a Rócsild-érzékenyítette bírónő ezért 4 év börtönt szabott ki. Nagyon megérett az idő a bíróságok felülvizsgálatára! [A Csenge ügyben a bíróság másod fokon 18 évre növelte a 4 évet. Egy pedofilt, aki fizikailag bántalmazott egy kisfiút, 10 évre ítéltek.]
A tettek embere - nem képeket nézegetett.


Hely a magyar orvosoknak
Több mint 1000 orvos hagyná el a brit Országos Egészségügyi Szolgálatot (NHS) 3 éven belül - adta hírül a The Guardian. Kiábrándítónak tartják a kormányzat járványkezelését és a fizetésüket is.

Átalakuló egészségügy
Ha van pénzed, meggyógyulhatsz. Ha nincs, irány a krematórium. A magyar keresetekbe a lakáshoz jutás és a fizetős egészségügyi ellátás nincs beépítve. Csányi, a pénzes befektetett egy magánkórházba. Veszteséges lett az üzlet.

Aki keres, az talál
Egy nap alatt 916 új fertőzöttet diagnosztizáltak. A tünetekkel jelentkezők közül minden 10. betegnek minősült. A többi megfázott a fagylalttól.

Liberális média
A Közlönyben az áll, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára váltotta le az Alkotmányvédelmi Hivatal, vagyis a polgári titkosszolgálat vezetőjét. Kiss 2015. óta volt az intézmény főigazgatója.
Gyenge emberek írják az "ezalenyeg.hu" portált. Ugye, először is semmilyen interpol nem teheti be a lábát a magyar nagykövetségre, ergo, ott nem is találhat semmit. Ellenben a perui elhárításnak fel kellett volna tűnni, hogyha a limai router tárolójában ezernyi gyermekpornó van, amit Kaleta Gábornak címeztek Dél-Koreából. Illetve csak annyi, hogy a magyar nagykövetségre adresszálták.
Továbbá Kaleta "mindent beismert", elfogadta az ítéletet. Ennek ellenére a nagy nyilvánosság előtt lezajlott ügyet 10 évre titkosították. Vajh milyen titok maradt még Peruban ?! S miért nem indul országos kampány a pedofilok, buzik ellen ?!


A buzikról
A homokos szervezetek már meleg szeretettel nyúlnának a kicsikhez is, ha nem gyógyíttatjuk meg őket időben! Legutóbb szivárványossá módosított gyermekmesével próbálkoztak, ha már a Karácsony zászlós akciója nem jött be. Nincs addig baj ezekkel a szerencsétlenekkel, amíg egymással szórakoznak. Akkor kezdődnek a gondok, amikor terjeszteni kezdik beállítottságukat. Mint azt a nagy munkanélküliség idején tapasztalhatták sokan.

Védd Karácsony baráti körét! LMBTQ normális helyen már rózsaszín jelölőt kapott volna. Ha annyira büszkék a micsodájukra, akkor tán tegyék ki a szivárványos zászlót a ruhájukra!

Ezer buzi a pszichologusok között.
Na, bizonyára nem mind, de nagyon kell a pénz! S pénzért mindent! Támadják Duro Dórát, amiért védi a gyermekeket a buzik, leszbikusok megrontó módszerei ellen. Ha a Kaletát képnézegetésért felfüggesztett börtönre és pénzbírságra ítélték, akkor egy ilyen pedofil mesekönyv kiadóját nem kéne a legsúlyosabb büntetésre ítélni? [A "you tube" és a "facebook" is halad a betiltás felé. Mert követelni fogjuk!]

Szájer ügy
Mint ismert, a brüsszeli képviselő - Szájer - és 2 lengyel társa megbukott egy homoszex orgián. A buktatás szervezett volt. S mivel a buktatók mind egymás végbelében turkálnak, kellett egy elfogadhatóbb ürügy is a letartóztatásukhoz. Így aztán vittek oda marihónalját is, amit aztán "megtaláltak" a derék belga rendőrök. A magyar (buzi- és bevándorlóbarát) balliberális ellenzék sincs könnyű helyzetben, mert legfeljebb a Karácsony egy pride-ra tudja meghívni a hasonló beállítottságú Szájert.

Szabadföld
Koraszüléssel amerikai kórházba kényszerült egy brit anya. 30 millió forintos kórházi számlát kapott. Magyar anya ott maradhatott volna egy életre mosogatni..

Hulladék
Miközben az emberek sokasága még azt a fáradtságot sem veszi, hogy a szelektív gyűjtő mellé tegye a veszélyes és egyéb hulladékot, egy túlképzett állami hivatalnok eldöntötte: A hulladéklerakók csak pénzért veszik át a leadott anyagot. Csoda, ha ezek után az országút széle hulladéklerakóvá válik? Mert öntudatosság ide, vagy oda, de ha időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve az ember elviszi a lomot a hulladéklerakóba, s ott még pénzt is kérnek érte, hát egyszerűbb lesz kidobni az útszélén. Aztán be lehet kamerázni az országot, ha tetten akarnak érni valakit. [Napjainkban a Román-Ukrán szeméthegy tiszai levonulása okoz gondot. S ha nem halásszuk le, akkor még a víz visszaviszi a románokhoz a szutykot.]

DK közeli lap újságírója:
"Ennyi idő alatt Orbánék kidolgozhatták volna, hogyan kezeljük a már koronavírusra immúnis, vakcinázott, külföldről érkező állampolgárokat. "
Szerencsétlen zugfirkász! A vakcinázás a beoltott ember életét védi, de másokét nem! A beoltott ember is lehet beteg és vírusterjesztő, csak éppen ő maga nem fog belehalni a betegségbe 95 % valószínűséggel. Ergo, a karantén a közösség érdekében marad! Pláne, ha olyan helyről érkezik valaki, ahol az utcán állnak sorban a mentők a kórház előtt, mert nem győzik fogadni a fertőzötteket. Miért ír cikket valaki olyan témában, amihez még alapismeretei sincsenek?!

Limitált
Az uniós jog megsértéséről szóló döntés előzménye, hogy hazánk 2005. január 1-jétől Budapest térségében és a Sajó-völgyben, valamint 2011. június 11-től (a 2014-es év kivételével) Pécs térségében is 2017-ig rendszeresen és tartósan túllépte a PM10 részecskékre vonatkozó napi határértéket.
A környezetszennyezés bizonyára egészséges, miként a tartósító szerek sokaságát evő budapesti nép gondolhatja. Elvégre Budapesten magasabb az átlagéletkor, mint a jó levegőjű vidéken.

Korda family
„Azt az életet éljük, mint az átlag nyugdíjasok”
Filmet néznek, zenét hallgatnak, egyetlen gond a sportműsorokkal van, mert azt a kiskutyájuk nehezen viseli.
Mondjuk, az átlag nyugdíjas azért még sok esetben munkát vállal, mert fizetni kell a csekkeket. De az is szép program, ha valaki leül egy sarokba és várja a halált.

Roma soron
Még a gyerekeik etetéséről is a szülőknek kell gondoskodni! Mondjuk, pár szerszámot adhatna nekik az állam, hogy legalább a környezetüket élhetővé tegyék, s a sártól, mocsoktól megtisztíthassák.

A Hadházy és a Tordai kollégája
A milliós keresetű orvosoknak még 5000 Ft-ot adna egy injekció beadásáért (más pénzéből), miközben az országnak harmada éhen gebed. Ez szocialista?

Kevés a háziorvos
De tán egy védőnő, nővér is beadhat egy ilyen vakcinát. Mint a képekről látszik, egyszerű bőralá oltásról van szó. S egészségügyi szakiskolát végzett csak akad az orvoshiányos térségekben is?

Mire megvénülünk
A valaha ünnepelt zenész 74 éves korában portásnak állt (bizonyára protekcióval), hogy fedezhesse megélhetését az alacsony nyugdíja kapcsán. Vajon sikerei idején mekkora nyugdíjjárulékot fizetett, hogy most nista lóvé? Persze, a járvány. Mert ha nem lenne a pandémia, akkor 74 évesen új beategyüttest hozna létre. S öregotthonokban léphetne fel némi javadalmazás ellenében. Sok "művész" nem gondol sikerei idején az öregkorra! A 73 éves Zalatnay is a pandémiát okolja, amiért nem tud koncerteket adni az ifjúságnak.

Aki szelet vet..
Ugye a pride rendezvényekkel eléggé felhívták a perverzek magukra a figyelmet. Amit a nagy munkanélküliség idején a beállítottságuk erőszakos terjesztésével tetéztek. S az inga kilendült az egyik irányba, várhatóan most a másik irány jön.

Házasodna a buzi
"Ha a melegek a heteroszexuálisokkal egyenlo jogokat kapnak, akkor nem melegbol lesz több, hanem boldog emberbol"
A buzit ugyanazok a jogok illetik meg, mint a normális embert !

Fizetős orvosi ellátás
Ha nincs pénzed, dögölj meg! Mindjárt kevesebb nyugdíjas lesz. Napjainkban járvány elől elbújó orvosok miatt sok betegellátás szünetel. De jó pénzért maszekban orvoshoz juthatsz. Most, hogy az orvosokat beoltották, tán kinyithatna a járóbeteg ellátási szakrendelés. (Mint olvassuk, egy közönséges bábaasszonyi szülés cca 1 millió forint. Ki tudja ezt megfizetni, miközben a fiatal lakást törleszt? Vissza az otthonszüléssel? S kevesebb szülészorvos kell.)

A Debil Koalíció szerint tönkremegy az egészségügy. A 30 ezer egészségügyi dolgozóból máris 17-en felmondtak. Kevesellik a hatalmas béremelést, s irritálja őket, hogy tilos lesz "életbenhagyási pénzt" kérni a betegektől (amit ők hálapénznek aposztrofálnak).
Az ország majmai (a lódoktor és társai) pedig tapsolnak a debileknek.
Mindenkinek külföldön sincs hely, noha 1000 angol orvos akarja elhagyni az egészségügyet a kevés pénz és rossz körülmények miatt.
"Jenei Zoltán, országos kórház-főigazgató a keddi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az egészségügyben dolgozók 95 százaléka aláírta az új jogállási törvénynek megfelelő szerződését. Ha a dolgozók 5 százaléka nem írta alá a szerződést, akkor 5500 orvos és egészségügyi szakdolgozó eshet ki az ellátásból."

Rezsicsökkentés: A Gyurcsány kormány bukásával lélegzethez jutottunk. Panel lakásom távhö számlája 44.000 Ft-ról 27.000 Ft-ra csökkent. De most megint kezd elszemtelenedni a távhő: A 12.000 Ft-os júliusi szämläm (kánikula!) mellé kaptam egy 29.000 Ft-os végszämlät is, tekintettel a zord téli időjárásra. Igy a júliusi szämläm a távhő felé 41.000 Ft. (Fütési időszak havi számlája 28 000 Ft) Kis panelem éves fütési dija cca 300 000 Ft.

Török átok
"Hann Endre elmondta, hogy elutasítottságban az élen vannak a romák és a feketék is, ebbol is látszik, hogy még mindig van egy hagyományos idegenkedés a sötétebb borszínnel kapcsolatban."
Nagyon téved, aki a bőrszinre fogja az ellenszenvet! Az életvitel a döntő. S itt nem arra gondolok, hogy a temetöben halottak napján a roma szomszéd sirnál borozgatnak, nótáznak.. De ha nappal kialudták magukat, s éjjel 2 -kor lemennek a panel melletti parkba, ahol hangosan bömböl a rádiósmagnó, miközben a magyarnak korán reggel kipihenten kellene menni dolgozni, hogy segélyt tudjon adni... Ezért is volt jó a KMK rendszer a szocik idejében.

Betegségügy
A kormány intézkedései a magán egészségügy felé terelik a népet. Ha nincs pénzed, akkor megdöglesz. S kinek van pénze ? A csókos etársaknak.

Buzirodalom
„Egészen egyszeruen nincs már szükség világosan megkülönböztethető férfiakra és nokre”
Te is mindenevö lehetsz! (pig) Csak 10 évvel lennék fiatalabb! Nekem egyértelmüen a világosan megkülönböztethető nők kellettek! Most meg csak a pipa, meg egy pohár bor..

Buzilakodalom
Kis Károly szeretne Nagy Nándorné lenni? Mert ma is együtt élhetnek. Tudommal, hazánkban még vagyonközösségben is. Egyedül a boldogító igent nem mondhatják ki nagy nyilvánosság elött.

A kis ember meg a nagy bot
Nem véletlen, hogy a görög amforákon a bolondokat, az ördögöt illetve szatírfigurákat jókora, felfelé vagy elore meredo hímtaggal ábrázolták. Mind negatívan megítélt figurák voltak. Utóbbiak a görög mitológia szerint olyan lények voltak, melyek félig emberi, félig állati testtel rendelkeztek, és elítélendo, kontrollálatlan és szemérmetlen volt a viselkedésük.

A képzetlen tanár
"az intézmény biológiatanára azt közölte a tanulókkal, hogy az o óráin külön kell ülniük azoknak, akik már megkapták a Covid-19 elleni védooltást és azoknak, akik nincsenek beoltva. Az utóbbiaknak hátul van a helyük, hogy ne köhögjék le a társaikat"
Ha már ilyen ostoba, legalább annyit tudhatna biológia tanár létére, hogy az ember elöre köhög. A média agymosó gépezete sok embert megbolondított a covid kapcsán. Nagy hiány lehet biológia tanárból, ha még nem bocsátották el.

A liberálisok tönkretették a magyar oktatást
Megbüntették a pécsi tanárt, mert verekedo fiatalokat választott szét.

A liberálisok tönkretették a magyar egészségügyet.
Szándékuknak megfelelöen lassan csak pénzért lehet gyógyulni. A csóróknak irány a krematórium!

Pedagógus bérek
Mindenki tudja, hogy a nemzet snapszámosai minden idöben alulfizetettek voltak, vannak és lesznek. De arról szemérmesen hallgatnak, hogy tán az egyetlen csoport ma hazánkban, ahol szocialista bérezés van. Vagyis a keresetet nem munka, hanem kor alapján kapják. Meg, hogy hány szükségtelen papirjuk van.

Szigorítást követel az ellenzék
Ha nekik ez kell, akkor legyen az ellenzékiek számára kötelezö a maszk, a távolságtartás, az idösáv és az ellenzéki gyermekek számára a távoktatás. Hülyeség ellen nincs orvosság! Ja, s öket ne fogadja a háziorvos, csak friss negativ pcr teszttel.

Liberális jövö
Egy órás epemütét 527 000 Ft. Ha nincs pénzed, akkor minek élnél? Oltasd be magad!

Zaklatottan
Hajlamosak az emberek keverni a zaklatás (molesztálás) szót a szexuális próbálkozással. S ez nem magyar jelenség csak. Emlékezzünk a kölni eseményekre! Ahol a migráncs a rendörnö bugyijába nyúlt be. Ami nálunk nem zaklatás, hanem szemérem elleni eröszak.
Zaklatás, ha telefonon hivogatnak valakit, utcán felszólitás ellenére követnek, ajánlatokat tesznek.
Ha valakit letepernek, az már nem zaklatás, hanem eröszak kisérlete. Eröfölénnyel való visszaélés pedig eröszak kisérlete (fizikai) vagy zsarolás (hatalommal visszaélés).

A IX. kerület Vadkemping
Elképeszto állapotok vannak a József Attila-lakótelep szélén. Nemrég egy magatehetetlen not próbáltak bevonszolni a kiserdobe. Nyilvános szex a padokon, szemetesnek és közvécének használt természet, sátrakban, ponyvák alatt itt élo hajléktalanok.

Levonulóban a pandémia
2021. szeptember elso hetétol november 7-ig (35–44. hét) a 64 év felettiek körében 1,6%-kal, a 35–64 éveseknél 0,4%-kal csökkent az elhunytak száma az egy évvel korábbihoz képest. Heti elhalálozás. Normál: 2500 fö. Most volt 4000 is.

A liberális oktatás csödje. Most az egészségügyet nyirná ki a neoliberális banda. (Fizetös ellátás!)

Bünözoként kezelve
Hét és fél órán át hallgatták ki a rendornot, aki szexuális eroszakkal vádolja két kollégáját. Zsanett, avagy a rendörnek mindent szabad ? A sértett megnevezte eröszakolóit. De még hetekkel késöbb sincs a rendörségnek gyanusítottja.

Megalkuvás nélkül
Az izraeli adatbázisban a Pfizer oltás követo 42 napban 884 828 személyt követtek. Csak példaként idézek egy-két mellékhatást. A szívizomgyulladás kockázata 3.5-szeresére nott, ez azt jelentette, hogy 100 000 ember esetében 2.7-el több szívizomgyulladás fordult elo. A vakbélgyulladás kockázata 1.4-szeresére nott, ami 100 000 ember esetében 5 újabb eset keletkezését jelentette. A herpesz fertozés kockázata 1.4-szeresére nott, azaz 16-tal több eset fordult elo 100 000 embernél. Viszont az akut vesekárosodás kockázata 1.6-szer kisebb volt, azaz 4.6-del kevesebb eset történt 100 000 ember esetében.

Az egészségügy által megállapított kovid betegek esetében 100-ból 3-nál jött el a halál. Ez kb megfelel az influenza járvány elhullási adatának. Csak influenza járvány idején nem volt ez az eroszakos beoltási mánia. A média is sokkal csendesebb volt. Karantén? Szájmaszk? Kijárási tilalom? Távoktatás?

Sodrásban A Flavin7 után
A vadkender olaj meggyógyítja a rákot, de vajon miért nem tudja ezt senki?
Akiket eddig meg tudtam gyozni arról, hogy a parlagfu rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségük is volt, meggyógyultak belole, még a rákból is, vagy a parlagfu allergiából is." Nem gyógyítana hanem szívni akarja!
Még nem elég hülyének érzi magát. Ráinna.

Romló hatásfok
Az oltások bevezetésekor azt ígérték, hogy a Pfizer 95%-os hatásfokkal megvédi a koronavirustól az oltottat. Most meg már 3 oltás kell a 90 %-os hatásfokhoz is..

Burkolt propaganda?
avagy ennyire hülye a népünk.
Netán csupa oltottat kérdeztek: Megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is! Miközben mindenki tudja: Nem a pandémia miatt kell az oltás, hanem az oltás miatt kell a pandemia!

Szlávik biztosra menne
"A szakember úgy fogalmazott, hogy mindkét vírus a rizikócsoportba tartozóknál, azaz az idos, krónikus betegséggel küzdoknél okoz súlyos állapotot, ezért nekik mindenképpen azt javasolja, hogy vegyék fel mind az influenza, mind a koronavírus elleni védooltást is."
Nem az USA haderejénél dolgozott eddig a Szlávik?

Nagy petárda
Az állattartók káromkodhatnak, a szilveszterezöknek új eszköz.

Ällami eutanázia
Az osztrákoknál 200 000 - 1 000 000 Ft közötti büntetést fizet, aki megtagadja a méreginjekciót. Ukrajnában pedig az állását veszíti el. Vajon meddig tud Orbán ellenállni a Rócsild féléknek ?! Jó lenne a lakosságnál fegyvert osztani, mint a svájciaknál.
Vajon ki és mennyivel kárpótolja az injekció halálos áldozatainak családját ?! Vagy ha csak pusztán megnyomorodott töle az illetö... S hogyan lehet bebizonyítani, hogy a vakcina okozta az elhullást ? Orvosi kivizsgálás oltás elött.. Láthattunk temetést, ahol a 3. vakcina tette a sirba a fiatalt. De olvashattunk az elsö vakcina után rövid idövel elhunytakról is.

Mi Hazánk
Terror felé megyünk, kényszerítenek bele az oltásba, az orületnek is van határa!
Ha azonban valaki belegondol, hogy nem a pandémia miatt van az oltás, hanem az oltás miatt van a pandémia, akkor az örületben is meglátja a racionalitást. Sok a 8 000 millió ember a bolygónkon, bár a pandémia ebböl elvitt 5 milliót. Cca minden 2000. ember meghalt. Van másik !

Sokan élünk a földön? Akkor minek a családi pótlék, a babaváró és még számos közkiadás? Ha csökkenteni akarjuk a népességet, akkor Európában elég, ha nem teszünk semmit. Afrikának meg még több kalasnyikovot adni, beszéljék meg egymással problémáikat. Pandemia pedig a nagy népsürüségü területekre kell, ahol még a terjesztése is egyszerübb, mint New Zealandon. Bár én a gyilkosságok helyett az elmaradt népszaporulatban gondolkodnék. Persze, nem az aberráció terjesztésével... De a brom és a mocsári sárkánygyökér állítólag hatásos.

Elmegy a kútágas.. avagy a pandémia 40 ezre
Fogy a magyar namzet! Fujja meg a kanászkürtöt a portál. Sajnos, nem az itt élö nemzetiségiek fogynak, hanem az "echte" magyarok. Akik milyen génekkel is rendelkeznek ?
"2021-ben 155 ezren haltak meg, ami 9,9 százalékkal, 13 998-cal haladta meg az egy évvel korábbi összegzést, és 20 százalékos növekedést, vagyis 25 387-et jelentett az egy évvel korábbihoz képest." (Még 35 év, s már a csökkent korosztályok mennek nyugdijba!)

Älarc nélkül
Miként a miniszterelnök úr - nagyon helyesen - mondta, a maszk illuzió. Csak a mameluk ellenzék höbörgése miatt kell még viselnünk, tartani a távolságot, távoktatást csinálni, s pcr teszteket gyártatni. Mert a Rócsildéknak igy kedves. Dánia már túllépett ezen a kocsmán. Minden vissza a kovid elötti idökre! A Beteg társasalom
szlovének 60%.a 2x oltott, 30%-a 3x oltott. A kórházakban is az oltottak vannak többségben.

Na, ne!
A magyarok többsége egy bármilyen használt autót szivesen venne, ha nem lenne az egekben az ára a cheap hiánya okán. Vajh chip nélkül nem lehet autót gyártani?

Beteg társasalom
"A környezet sokszor „félrenéz”, „ez még belefér”, „nem az én problémám”, „ez csak egy pofon” mentalitással áll a problémához. Annak ellenére, hogy a törvény betuje szerint 2005 óta zéró tolerancia van a gyerekek testi fenyítésére."
Más kérdés, hogy a törvényt fogyatékosok alkották. Akik nem találkoznak a lumpenek csemetéivel. Memento Makarenko!

LMP kanásza
"Arra a kérdésre, hogy felelos politikai döntés lenne-e a magyar családok energiabiztonságának kockáztatása, azt mondta: ha a megújuló energiafajtákra alapozzák az energiaellátást, "semmilyen energia nem fog elfogyni", a nap süt, a szél fúj és az energia tárolása is rohamléptekben fejlodik."
S ha nem süt a nap, nem fúj a szél, akkor összebújva sosem fázunk. A gépek pedig pihennek. Egyetlen jó gondolata a höszigetelés. De az meg folyamatban van.

Nem fogy a gyógyszer
Persze, ha az orvosok szabadságon vannak, akkor ki írja fel? Ki állapít meg új betegséget? Mert aki nincs szabadságon, az az üres oltópontokon lebzsel. Tegnapelött megnéztem egy ilyen oltópontot. Ärva lélek sem..

Bogár László fél a nemzethaláltól
Mint ismert, a 8 milliárd embertömeget csökkenteni kellene. Csak nem Európában, ahol sajnos magától is csökken a létszám. Egyesek Afrikában csökkentenének azzal, hogy lecserélik Európa népét afrikaira. Persze, aztán nagy négermészárlás jönne, mert nem tudnának a fehér ember helyébe lépni.
Normális helyen eltörölnék a fix családi pótlékot, helyette adócsökkentés a gyermekek után. ..hogy azok szaporodjanak, akik munkaképesek és fel tudják nevelni gyermekeiket kellö gondossággal. Debilek, retardáltak ne szaporodjanak.

Pedofilok, buzik, aberráltak jönnek?
Az EU terjesztené (Rócsild parancsra) a nemi eltévelyedéseket, csökkentve ezzel is a létszámot. Valahogy Afrikában nincs sikerük Rócsildéknak. Pedig ott van a népességrobbanás.
Magyarországon a kiskorúak nem döthetnek felelösen tetteikröl. A SZÜLÖ A FELELÖS A GYEREKÉRT.
Más a helyzet a franciáknál, ahol a 11 éves kislány eröszakolóját felmentették, mert nem lehetett bizonyítani, hogy a lány nem egyezett bele az aktusba. Ilyesmi a civilizált Magyarországon nem fordulhatna elö.

Ungár Péter
Az LMP-s képviselo az Orczy térnél ütközött egy rendorautónak a piroson áthajtva.
A képviselö
Az LMP szombat reggel közölte, hogy Ungár a Médiatanácshoz fordult, mert szerinte elfogadhatatlan, ahogy az MTVA az orosz agressziót mosdatta. Valószínüleg a cenzurát hiányolta a képviselö elvtárs.

Az építési törvény hol nagyon szigorú, s mindenbe belekötnek, hol pedig szinte hanyagul laza. Most épp a panelunk nemzetiségi lakója újítja fel a nyomortanyát palotává. Mivel nem engedélyköteles (s a kutya sem ellenörzi) minden további nélkül falakat bont. s számos új lyukkal növeli az évtizedek során szitává változtatott falakat. Borzasztó naphosszat hallani a betonfúrót, de abba belegondolni, hogy mikor adja meg magát valamelyik betonfal, s döl az egész ránk kártyavárként hideglelös gondolat. Az épitömestert nem izgatja, neki a pénze meglesz. A felújíttatót pedig a hang sem zavarja, mert a munkálatok idejére kiment egy körre Németországba pénzt csinálni, ha meg összedöl az egész, majd fizet a biztosító. Kérdés, hogy ki marad a romok alatt?

Van annak, aki el nem issza! A Karácsony belehúzhat, ha utol akarja érni.
Itt az üres telek is többe kerülhetett, mint az én panelom.
A kacsausztatóról nem is beszélve.
Nem hinném, hogy pár száz millióért eladná Zugló polgármestere.
Panelem után évi 6000 Ft építményadót fizetek.
Szegény polgármester mi pénzt kifizethet a viskója után..
Az építményadó évi mértéke: 1 600,- forint/m2 a II. kerületben. Lakóhelyemmel ellentétben, ott a panellakó adómentes. A csóró budai.

Társasház
Elvben nem rossz az elszámoltatás a szolgáltató felé. Engem csak az zavar, hogy a víz alméröket a szolgáltató nagy pénzért hitelesíti, aztán elszámoláskor a saját hitelesítését sem fogadja el, mondván, hogy ezek a kis órák nem megbízhatóak. De akkor miért kell órahitelesítésért 18 000 Ft dijat fizetni ? Elég lenne, ha kimenne valaki a szolgáltatótól, s megnézné, hogy 10-20 liter kiengedett vizet mennyinek mér az óra? Ha annyi az annyi, akkor ok, ha rossz a mérö, akkor csere.

Érdekes a személygépkocsi kötelezöje is. Ugye, ha valakinek kidöglik az autója, akkor másik vásárlása elött célszerü sürgösen megszabadulni a roncstól. Ugyanis hiába a B1o balesetmentes vezetés, a második névre kerülö autónál ezt nem veszik figyelembe. Újra A00 fokozattal kell indulni. Mert a soför lehet, hogy jó, de az új kocsi csinálhat balesetet. Azért kíváncsi lennék, hogy kinek van 2 B10-es autója ? Vagyis 2 - saját tulajdonú - autómatuzsáleme? Olds Mobil collection. Persze, mindez kivédhetö, csak le kell adni a régit a roncstelepen, vagy egy családtag nevére iratni.

Kovid hírek
: Igazolt, hogy a 3-szor oltottak 80 % védettséget szereznek a kovid ellen. Idöszerü lenne a 4. ill. az 5. oltás.

A hajléktalan sem utazhat ingyen?
„Bepiszkítja a villamost,” „behányok, olyan szaguk van” – hangzanak el a 19-es villamos vezetojétol a hajléktalanoknak címezve azon a nézoi felvételen, amelyet az rtl.hu tett közzé.
Ugye, a villamosvezetönek ki kellett volna hívni a rendörséget, hogy szállásolják e a hajléktalanokat a Teve utcában. Megértem az RTL riporterét, aki hasonló szagok és tisztasági környezetben nött fel, s ezért kiáll a bliccelök mellett.

Többen kongatják a vészharangot, hogy elfogy népünk, mert a kívánatos 2,2 gyermekszaporulat helyett 1,45 van hazánkban. Persze, nem a méret a lényeg! Nem sok gyermek kell, hanem jó munkára alkalmas, képzett utódokra lenne szükség. Akik majd az automata gyárakat üzemeltetik. Utcaseprö képességü emberek nem szaporítandóak! Ezért is nem kell családi pótlék, csak családi adókedvezmény. A dolgozó réteg szaporodjon!

Pedagogosz keresetek
Totyik Tamás, a Pedagógusok Szakszervezetének alelnöke szerint „felülreprezentáltak az idosebb korosztályt”: "Ok éppen azok, akik viszonylag magasabb fizetést kapnak. Egy pályakezdo fiatal, vagy egy 14 éve pályán lévo tanítóno, aki a gyermekét egyedül neveli, az viszont a létminimum alatt él. A ketto nincs köszönoviszonyban"
Vajon miért kap több bért az öreg tanító, mint a fiatal? A fiatal rosszabbul tanít? Vagyis, a kezdö kereseteket kellene a pedagógusoknál rendezni. (Megjegyzem, a magyarok felének nincs megtakarítása - máról holnapra él.)

Kommunizmust építene?
A nagymama azt szeretné, ha Nagy-Britanniában minden háztartás ingyenesen jutna hozzá olyan alapveto dolgokhoz, mint a fütés, a fözés és a világítás, amit szerinte adókból lehetne finanszírozni.

Jó étvágyat! a rovarevéshez.
A házi tücsök a harmadik rovar, melyet élelmiszer-összetevoként engedélyeznek az EU piacán, miután az Európai Bizottság tavaly júliusban a közönséges lisztbogár (Tenebrio molitor) lárvájának, novemberben pedig a vándorló sáska (Migratory locust) felhasználását engedélyezte új élelmiszerként.
Már megérte csatlakozni az EU-hoz.

Szegény gazdagok
A 160 EFt-ot kapó nyugdijasokkal telhettek meg a wellness központok a hétvégén. 60 ezer rezsi, 100000 élelmiszer. A többit elmulatják.

Beoltva
Tóth G. Csaba közgazdász demográfus, aki szintén a KRTK tudományos munkatársa, az oltások nagyarányú felvételével magyarázza a születésszám visszaesését: a szakember úgy véli, a koronavírus elleni vakcina miatt sokan halasztották el a gyermekvállalást, amelynek aránya hamarosan visszaáll.

Izraelnek új
Jeruzsálemben bekérették a külügyminisztériumba Oroszország nagykövetét Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Adolf Hitler részbeni zsidóságát hangoztató szavai miatt.
Hitler csak apai ágról volt zsidó. Valami ágrólszakadt Rócsild volt az ös. Ellenben Eva Braun echte zsidó volt. De ezt tudja az egész világ, csak Izraelben ujdonság? S milyen származású lehetett Moszuli és barátnöje? Na és Nagybányai? S Zelenszkij? Ellenben Putyin csúfneve "madar". Fel is tették a kérdést az egyik lapnál: Ki tud jobban magyarul: Zelenszkij vagy Putyin?Az izraeliek helyében nem feszegetném a kérdést. A szovjet csapatokhoz kerültek a náci táborok dokumentumai. Még napvilágra hozzák...

Szex és a Jobbik
Mint ismert, anno a Jobbik jogásza térdelt le párttársa elött. Most meg az alelnök élettársát akarták megzaklatni.

Ha azt eszel - abból leszel.
Ijeszto felfedezést tettek a tudósok: ételeink átprogramozzák a génjeinket. A dzsungelben minden ehetö. Te is.

Cigánynak ne állj meg!
A rokonok ezt követoen szinte egybol nekiestek a sofornek. Nem érdekelte oket, hogy a kisfiú kanyarodott ki kerékpárjával a szabályosan közlekedo autó elé.

Éhezök viadala
Sebestyén Géza a Karc FM reggeli musorában elmondta, hogy a franciák, a németek és az angolok például a korábbinál nem csupán kétszer-háromszor drágábban kapnak étolajat, lisztet, kukoricát vagy mustárt, az is elofordul, hogy a termékek elfogynak a boltokban.

Rabszolgák
Egy hét alatt több mint száz bejelentés érkezett letétbe helyezett felmondólevélrol a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetéhez.
Mindez a Soros média tevékenysége miatt van. Mert csak kevés segédmunka fizet jobban, mint a kezdö pedagógusbér. S a segédmunkást épp ugy megalázzák, mint a liberális intézkedések a pedagogust. S a várhato munkanélküliség a pedagógust nem érinti.

Rabszolgabér?
Legalább 45 százalékos béremelést követel a kormánytól a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), az Emberi Eroforrások Minisztériuma szerint az elmúlt években ezermilliárd forinttal többet fordítottak pedagógusbérekre, 2023-tól jöhet az „átfogó, nagyobb mértéku bérrendezés”.
Nem ismerem a pedagógus bértáblát. De azt látom, hogy a szomszéd iskola mellett szép autókkal parkolnak a tanárok. A pedellus pedig minden reggel lombfúvóval vagy fünyiróval ébreszti a környéket. Ma épp figyeltem: a juniusi avart jobbról balra fújta, aztán vissza. Mintha nem lenne más dolga, mint a benzinfogyasztót bömböltetni.
Tudom, hogy a kezdö pedagógus bér alacsony. Fiam most dölt be a Soros propagandának, s elment a pedagógus pályáról segédmunkásnak. Szerencséje volt, valóban többet keres, mint kezdö pedagógusként keresett. De már látja, hogy az SM-ok munkája sem könnyü, s ott is épp úgy megalázzák az embert, mint a neoliberális oktatási rendszerben.


Liftügyek
Eddig évi három-négy alkalommal kellett ellenorizni a lifteket. Mostantól a 20 évesnél fiatalabb felvonókra elég évente egyszer ránézni, ráadásul a fovizsgálat utáni évben elég egy lazább kontroll. A 20 évesnél idosebb lifteknél évente két vizsgálat lesz az eddig négy helyett. Megszunik a karbantartás ellenorzésének kötelezettsége is. .
Ennek épp ideje volt, mert túl sokan akartak munka nélkül jól élni a társasházakból. Ällandó liftkarbantartó, akinek a drótkötél zsirozásán kivül más munkája nem volt. 240 EFt évente. Liftügyeletes, aki kiszabaditja az esetleg beszorultat 200 EFt évente. Liftellenör I: 80 EFt évente. Liftellenör II: 170 EFt évente. Äramszámla 60 EFt évente. Javitási klts külön társaságnak: A kiszállási dijtól a csillagos égig. Vizsgálatokat csak a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) által nyilvántartásba vett szolgáltató végezhet. Társasház: Betarthatatlan és felesleges elöirások sokasága. 37000 lift napi ellenörzése, dokumentálva. Havonta se..

Jó lesz még a néger bika!
A spermiumok mennyisége és minosége drámaian, közel a felére csökkent a nyugati országok férfiai közt az elmúlt évtizedekben.
Romlásnak indult, hajdan erös nemzet. S ha még a nök is azt a tartósított élelmiszert eszik...

ÖRÖKLETES elmebaj
Birák Buzik, vagy parancsra tettem?
Kimondta a bíróság: nappal is lehet sugározni a tévében szivárványcsaládokat bemutató tartalmat. S normális szexuális cselekedeteket?

Imádom a kormány lakásprogramját! Olyan építési, felújítási hullámot generált, hogy máig "élvezzük" hatását. A mi panelunk február óta felújít. Sorban veszik meg a lakásokat az újgazdagok. A felújítás pedig nem festés, padlószönyeg csere, mint régen, hanem vadiúj konyha, fürdöszoba, nyílászárók. A legszebb pedig a faláthelyezés, ahol folyamatosan vésik a betont. Mindezt állandósultan. Ekkora erövel lakatosmühelyt is engedélyezhetnének bármely lakásban, az sem lenne hangosabb. A városi épitész a kormányhivatalhoz passzolt a problémával. Ott pedig a törvényre hivatkozva "nem tehetünk semmit" mondattal küldtek el. Mondjuk, én mozgásképes vagyok, elmehetek napközben sétálni a zaj elöl. De élnek itt ágyhoz kötött emberek is, akik folyamatos betonvésést hallanak hónapok óta.

Mindenki mindenki ellen
A rossz példa nyomán az emberek munka nélkül szeretnének sok pénzt keresni.

Atomháború
esetén a szerencsések azonnal meghalnak. A túlélö kevesekre borzalmas egészségügyi és életkörülmények várnak. Kit érdekel, hogy a patkányok számára befagynak az óceánok !?

Szomjazom! mondta a részeg 3 liter bor után
Kongatják a vészharangot a kiszáradó Alföld mezögazdaságáért. Mondjuk, nem csak a mezövel, a vizzel is kellene tudni gazdálkodni. Amikor sok van belöle, akkor betárazni tórendszerekbe, ahonnét késöbb öntözni lehet. A Tisza

Társasház - Kata
a társasházkezelok több mint 77 százaléka még mindig 2000 forint alatt vállal albérletenként közös képviseletet, közel 60 százalékuk pedig 1500 forint alatti díjat számol havonta a tevékenységéért.
Ilyen olcsó emberek is vannak? A házunk közös köpviselöje 50 EFt havi igényt tart a napi 5 perces munkáért. (Plusz amit megszerez magának.) Munkája az évi közgyülés beszámolója, s a megfelelö kisiparosok telefonszámának tárolása, akiknek hiba esetén szól, fizeti a számlájukat. Banki és biztosítási ügyek intézése.

Naperömü
A forró nyári napok klimaberendezéseit ellátná energiával. A rossz minöségü földeken telepítve még az élelmiszer termelésböl sem kellene kivonni a területet.

Kútba esett
Ismét elkaszálták a szabad kúttartást. Mert akinek iható vizü kútja van, az nem akar 150 000 Ft/m3 áron palackozott ásványvizet venni. S oda a haver bulija.

Zsófi ismét a pályán. Csak most Kata helyett Tibor a mentora.

Él közöttünk egy másik rassz, akivel nem könnyü együtt. Az egyik olyan elesett közöttük, hogy utcaseprőnek sem alkalmas. A másik olyan rafinált, hogy 8 elemis létére mérnököket, orvosokat köröz le vagyonosodásban. Igaz, a számláira azt irja a vételi árhoz: "megegyezés szerint." Csak az adóhivatal ezt miként adóztatja? Vagy a fajtája nem adózik? Harmadik tipusuk meg erőszakos a végletekig. Egyszerüen elfoglalja a szomszéd udvarát. A polgármesteri hivatal panaszra kiküldött embere meg csak annyit tud mondani: "Pereljen!". De a nemzetiségi már beígérte a villámvédelmét. (Földelés!)

Kullancsok video
Buzinevelö
A Cartoon Network gyermekcsatorna melegérzékenyítő adásokat ad le a gyermekcsatornán. (Érdekes, a normál szex tiltott) Ugye, a buzinak nem lesz gyereke, s a cél a népességcsökkentés. De ki fogja eltartani a rohamosan elöregedő társadalmat? Vagy újabb öregirtó vírust dobnak ki? Imádunk, Rócsild! Cani-cula.

Meghalni kéne
A gázgond a krematoriumokat is érinti. Marad a méregdrága koporsós temetkezés?

Hány évet dolgozunk egy lakásért?
Ugye, embere válogatja. Nem azonos a minimálbéres és a Csányi munkabére. De ha átlag lakásárat (30 millió) és átlag megtakarítást (100 EFt/hó), akkor már 25 év alatt összejön a dolog. Persze, a 100 EFt megtakarításhoz legalább netto 300 EFt kell. (Btto 450 EFt)

Kazahsztán példát mutat
Kazahsztánban kasztráltak és 25 évre börtönre ítéltek egy férfit, aki mostohalányát az ötéves kisöccse szeme láttára eroszakolta meg.

"Elvették tolünk a tanítás örömét"
Csak remélni lehet, hogy nem a pénzre gondolt a kedves tanerö.
Az évzárón történt még, hogy karonülö unokámmal mentem a nagyobbik ünnepélyére. A höség miatt utolsók közt mentem be az aulába. Még az iskola bejáratánál egy síró kisfiút találtam, aki elkésett szülei nélkül nem ment be. Szerencsére velem (idegennel) sem volt hajlandó bemenni. Az aulában megkerestem az osztályfönökét. Kértem, hogy hozná be a gyermeket. De elutasított, hogy most nem ér rá. Hamarosan kiderült, hogy az osztályfönöknö miért is ült ott olyan izgatottan. Az elsök között kapott kitüntetést a jó munkájáért. Elgondolkodhattam, hogy ha ö a példa, akkor milyen lehet a többi !?
"A PSZ követeli, hogy a bérek érjék el a diplomás átlagbér legalább 90, majd 100 százalékát!"
Vajon melyik diplomás réteget tennék az átlag alá? Orvost, mérnököt, jogászt, közgazdászt ? Mert ha átlag feletti réteg van, akkor átlag alattinak is kell lenni.

A pentagon lábnyoma
Elmondása szerint ez azt jelenti, hogy a Pentagon által végzett kutatás olyan kórokozók tanulmányozására irányul, amelyek felhasználása természetes járványkitörésnek álcázható, mivel Ukrajnában és Oroszországban is vannak ilyen gócpontok,
Újhullámosok.

Kordáék spórolnak
A havi fél milliós villarezsi után egy 150 m2-es szük kis lakásba zsúfolódtak össze kettecsként. S még fürdeni is hideg vízben kell nekik! Mondjuk, ez az ö döntésük. A többi magyar meg az EU döntése miatt fogja ezt tenni.

Olvasom a nagy vitát: Melyik a helyes? Qui prodest vagy cui prodest. Régen mindenütt "qui" volt, de a latin nyelv is fejlödik! Mára "cui" a helyes. Nincs egy latinos nyelvész aki predesztinálva lenne (his destiny) némi etimológizálásra a latin pro-dest származásával kapcsolatban ? Kinek használ? v. Ki sorsáért? A vita.

Ujságiró képzés?
"Meg se hívták Klapka Dennis temetésére Klapka György özvegyét"
Kedveském! Temetésre nem hívunk meg senkit! Nem lakodalom! Értesítést küldünk a gyászeseményröl, aztán mindenki eldönti, hogy el akarja-e kísérni utolsó útján az elhunytat.

Tanítósztrájk
"Jövöre ki fog tanítani?" Kérdezik a tanítók. Hát, ha szerencséd van, akkor te! Mert én nagy munkanélküliséget prognosztizálok, ahol sokan nagy bajba kerülnek, csak a pedagógus helyzete marad stabil. Mint a kovid idején! Amikor sokan élték fel életkeresetüket, ellenben a pedagógus ugyanazt a pénzt kapta - kevesebb munkáért.

Jó étvágyat!
Ha tényleg fontos a fenntarthatóság, akkor meg kell barátkoznunk a rovarevés gondolatával.
Inkább egy világégés!

Dolce vita
A Pénzcentrumnak több mint 40 cukrászda nyilatkozott annak kapcsán, milyen hatással van a muködésükre az energiaválság, a gyenge forint, az alapanyagár-emelkedés, illetve hogy a lakosság bizonyos rétegei számára lassan luxus lesz cukrászdába járni.
Eddig volt luxus! Most már megfizethetetlen lesz.

Kórházi kór
Az ér és szívbetegségben elhunytak száma a kovid idején lecsökkent. Lehet, hogy a koronavírus gyógyszer lesz?

Alan Watts video

Harc a pénzért
A pedagógusok ismét sztrájkolnak. Nem csoda, hiszen hülyitik öket a KSH-nál is azzal, hogy a magyar átlagbér 511000 Ft. Ami képtelenség, mert ilyen magas keresetekröl felénk nem hallani. Az emberek többsége 2-300 EFt-ot visz haza havonta. Bizonyára van néhány túlfizetett csókos ember, akik jövedelme a milliót is eléri, de ezek száma elenyészö lehet.
Ellenben továbbra sem lehet érteni, hogy az öreg pedagógus miért kap többet, mint a fiatal. Elvileg mindegyiknek jó minöségben át kell adni a tudását. S a szuper papírokkal rendelkezö pedagógus keze alól jobban képzett gyerekek kerülnek ki?
A sztrájkjog alapjog. De miért nem megy valaki máshová dolgozni, ha elégedetlen a keresetével? A fiam is elment segédmunkásnak a pedgógus pályáról. Valóban többet keres, bár panaszkodik, hogy nehéz a munkakör. S ha okosabb lett volna, s lenne még valamilyen szakma, amihez ért, akkor az 511 EFt álomátlagot is elérhetné. Mert az elmúlt pár évben az építöiparban valóban álomfizetések voltak. Még a nyugdijas kömüves is munkába állt, s lepipálta a közismerten rekord bevétellel rendelkezü gázszerelöt. Naponta 2 heti pedagógusbérrel, adózás nélküli katásként.

Jakab rabbi kalandjai
Bizonyára igaza van! El kell venni a pénzt a pártoktól, politikusoktól s oda kell adni a tanároknak! De lehet, hogy Jakab jobban ismeri a költségvetés helyzetét, s egyszerübb megoldása is lenne? Mert a kibicnek semmi sem drága! Magam is szívesen adnák minden magyarnak fizetésemelést, csak valaki teremtse elö a forrását. Legalább a piszkos Brüsszel adhatna rá keretet. (A nyugdijakról nem is beszélve! Legközelebb mi sztrájkolunk!)

Akiktöl elvették a "tanítás örömét":
Fizucsökkentés
a felelosség rajtuk óriási, és az elvárások sem kevésbé, miszerint a gyermekeinkbol a tananyagot elsajátító, gondolkodni, a társadalomba beilleszkedni képes felnottek legyenek.
Aki látta az "Észbontó" c. tv marhaságot, az mindezt igazolni látja. Széttépett pénz: Ezért más országban keményen büntetnek. Ha olyan sok van neki, adja a szegényeknek! (A pénzégetés illegális az Egyesült Államokban, és akár 10 év börtönnel is büntetheto, a pénzbírságról nem is beszélve.)

Esélyegyenlöség
Kapsz mindenféle pénzügyi támogatást, hogy legyen gyereked, ami szuper. Persze a teljes képhez hozzátartozik, hogy a gyereket azután jó eséllyel nem tudod majd házi gyermekorvoshoz vinni (mert nincs), az általad kiválasztott óvodába beíratni (mert nincs hely vagy nincs óvodapedagógus), a szerinted jó iskolába járatni (mert nem jutsz be).
A király és a koldus gyermekének soha nem voltak egyenlök az esélyeik. Sok függ az ismeretségtöl is. Ha a gyerek barátja a miniszter fia, akkor megnönek a sanszai, mintha az utcaseprö fia lenne a barát. S érettségivel lehet valaki sportminiszter vagy takarítónö is.
IQ mérés pedig reménytelen ügy, mert általában nem a szellemi elit gyerekei kerülnek állami gondozásba, hanem a 4 elemisek gyerekei.
Elvileg minden iskola jó képzést ad, ezért is hasonlóak a pedagógusbérek. Mert a gyermeken múlik elsö sorban, hogy mit, milyen intenzitással tanul meg. A hülye gyerekböl nehéz atomfizikust nevelni. Az okos gyerek meg gyakorlatilag magától tanul.
S tessék megtanulni, hogy nem a méret a lényeg! Nem sok magyar kell, hanem sok jól felkészült, jó képességü magyar.


Macskák
A rákos megbetegedéseket is jelzik – remek szaglásuknak köszönhetoen – sot, az epilepsziás rohamot is megérzik, ahogy azt is, ha egy cukorbeteg közel áll ahhoz, hogy kómába essen. Hogy a haláleseteket is megjósolják-e, nem bizonyított, de több olyan esetrol is tudunk, mikor a macska feltunoen sokat bújt gazdájához a halála elott, mintha érezte volna, hogy már nincs sok idejük együtt.

Szegény jogfosztott buzik nem házasodhatnak, nem csinálhatnak gyereket...
Undorodom tölük, de megengedném, hogy Kígyó Kálmán avanzsálhasson Béka Bélánévá. Ne érezze, hogy jogfosztott azért, mert szellemileg deformálódott. Mondjuk mi, heterók is vonulhatnánk jogainkért, mert az aberráltak ha egy kis hatalomhoz jutnak, azonnal visszaélnek vele. Emlékezzünk csak a nagy munkanélküliségre! Ha kultúrát váltasz, megmarad az állásod. Ellenkezö esetben repülsz.

Nincs pénze utzásra
Ajánlanám a buszt. Elég a személyi igazolványa hozzá. S ismerje meg hazánk szépségeit, ha már ilyen sok a szabad ideje. S a BKV helyett egy kis gyaloglás direkt egészséges.

Rovarevök
A macskám is megeszi a rovarokat. De én nem vagyok állat!

Viszik jó hírünket
Lopáson kapták Gyebnár Csekkát és Mérai Katát Törökországban, ahol valamilyen kelléket kellett beszerezniük a feladat szerint, de nem adták nekik ajándékba.

Temetés Papíron olcsó.

Kgfb
15 százalékkal drágult a kötelezo biztosítás: most éri meg még megkötni.
Ätlag Jánosé lehet, de nekem 125 %-ot emeltek volna bonus 10-re. Kivonattam a forgalomból az autómat. Így nem kapnak semmit. A benzin meg ugyis drága...

Pál inka
Sokan sejtették, hogy a pálinka gyógyszer! De az biztos, hogy vidámabb lesz a napod.

Karácsonyi idöjárás
Az idöjósok szerint hideg Karácsonyunk lesz. Pedig reménykedtünk, hogy a klimaváltozásnak hála, olcsóbban megusszuk a fütést. Mint az elmúlt évek decembereiben. De Murphy bejött megint: ismét a vajas felével esett le a kenyér.

Horvát kormány
megsajnálta a bolti dolgozókat, ezért vasárnapi boltzárat rendeltek el. Kérem, az orvos is ember! Neki is járhatna a családjával együtt töltött hétvége! S ha a horvát miniszterelnök hétvégén megbetegszik, hát pusztuljon! A rendör is ember! Ha hétvégén betörnek hozzád, vivd meg egyedül a csatádat! Persze, érteni véljük: A kormány szoktatja az embereket az önellátáshoz. Legyen otthon elég tartalékod, legyen sütnivalód. Eleve legyen éléskamrád!

Kunetz Zsombor beledöglik, ha havi 10 órát
az állami egészségügyi ellátásban is le kell dolgoznia. De miért is kevés az orvos, ha ennyire magas jövedelmük van hazánkban? Mindenki elment külföldre pár forinttal többért? Ennyire kapzsiak az orvosok? Pedig a millión felüli orvosi bér nem tünik alacsonynak. Mások szerint nincs utánpótlás, mert egyre debilebb a társadalom. Sok éve folyik tölünk az agyelszívás, s a segilyen élök maradnak. Kellett nekünk belelépni az unióba !?

Ask and it will be given
Mit szeretnél? Pénzt, karriert, boldog párkapcsolatot, új házat, új autót? Csak mondd ki, és megérkezik hozzád! Ha le is írod, akkor pedig mintha rakétával lonéd ki kívánságodat az univerzumba.

Vízkereszt Január 6 a vízkereszt, az epiphania napja. Ekkor érkeztek meg a napkeleti bölcsek Jézushoz. De a naphoz köthetö a kánai menyegzö csodatétele is, amikor Jézus a vizet borrá változtatta. Ezt a tudást az évszázadok során sok kocsmáros is hasznosította.

Az "Észbontók" c. müveletlenégi vetélkedöben a szervezök bebizonyították, hogy nekik is a kanapén lenne a helyük. Ugyanis szerintük a közös ló háta "túrós", pedig az "izzadt" (turos) lett volna a jó válasz. Mellesleg ez a müsor a pedagógusok szégyene, mert triviális dolgokat nem tudtak a 8 elemit végzett emberek.

Politika
Nyitólap