Itthon történt 2.



Nem hatódtak meg a munkások, hogy milliárdos Gyurcsány együtt sztrájkolna velük a jogaikért..
A munkás érzi, hogy a munka törvénykönyve másodrendű dolog. Ha kevés a munkás, akkor a munkás határozza meg, mit és mennyiért, mennyi ideig dolgozik. Ha sok a munkás és kevés a munka, akkor pedig le is térdepelhetett a főnöke elé az állásért. Hol volt akkor az ellenzéki pártocskák hada? Tudom, kormányhatalmon...
A kormány azt írta, hogy a szakszervezetek és a munkaadók egyezzenek meg a munkaidő keretben, de azért a túlóra keret semmiképpen nem haladhatja meg az évi 400 órát. Ha ez böki a szakszervezetek szemét, akkor törölni kell a plafont a munka törvénykönyvéből.

Nem vált be az MTA BTK MÖT, Sudár Balázsék nem tudták kielégíteni a finnugorász 2 réteget. Most nekik hoznak létre közköltségből egy Magyarságkutató Intézetet. Akik nem finnugorok, hanem a turkológia, turanizmus mentén írnak majd Balázs úrékhoz hasonló rémtörténeteket. Fontos, hogy a nép szája be legyen fogva, mint a szláv génekkel rendelkező magyar királyok esetében.
Visszhang
Vitézek szarvasmarha sisakban, mellettük észrevétlen megfújták Lehel kürtjét, pedig az arab hastáncosnők arra lejtettek. Mosoda lesz? Január elsejétől megkezdte munkáját a Magyarságkutató Intézet, ahol elsősorban identitásképző kutatások zajlanak majd.
Kásler egy jogászt nevezett ki a 880 millió forinttal induló Magyarságkutató Intézet élére. Horváth-Lugossy Gábor Józsefet bízta meg a Magyarságkutató Intézet igazgatói tisztségével január 1-jétől Kásler Miklós. (Aligazgatók is lesznek?)
Kap-Iten kapitány, van ilyen..
Arról ne is beszéljünk, hogy a finnugor elméletet nem is ők (Hundsdorfer, Budenz) „találták ki”. Sajnovics János már a XVIII. században megírta Demonstratióját amit bölcsen elzártak a Széchenyi könyvtár legeldugodtabb helyére, nehogy kiderüljön belőle a kínai-magyar "nyelvrokonság". Mellesleg neve alapján ítélve Sajnovics szláv származású jezsuita pap volt, egyben amatőr csillagász.
A magyar nyelv finnugor eredete a nyelvtudományban közhely, mindeddig a kitartó próbálkozások ellenére tudományosan senki sem tudta cáfolni igazolni.

Bele kell törődnünk, hogy mindenki onnét származik, ahonnét véli magát. A finnugorász az Uralból, a turkológus az Altájból, a sumerológus a semita vidékről, a Darwinista meg a majomtól. Magyarok! Csák Máté földjén ti vagytok az isten!

Anti szemitizmus épp olyan csúnya dolog, mint a magyarellenesség. Csak piszkos gondolkodású emberek tesznek vétkekért népeket felelőssé. (Lásd Benes, de egyesek még a holokausztért is a magyar népet hibáztatták.) Bűnökért csak emberek lehetnek felelősek. Valakik hibáiért nem szabad a zsidókat, németeket, magyarokat, szlávokat, cigányokat felelősnek kikiáltani. Különben is minden cselekedet elnyeri méltó büntetését, miként a délvidéki zsidó- és partizángyilkos csendőrtisztet (Feketehalmy-Czeydner Ferenc altábornagy) üldöző magyar vezérkari tisztet is megkínozták és kivégezték a háború után a délszlávok.

Deficit
Karácsony Gergely: "Budapest fuldoklik a demokrácia hiánya és a szmog miatt". Valaki küldjön már pár liter demokráciát Zuglóba! Mi lesz velünk, ha megfullad, s nem lesz többé Karácsony ?!
Végül azt ígérte, megválasztása esetén ugyanúgy biciklivel fog járni, naptárába pedig bárki belenézhet. Olyan szép tiszta, mint mikor az anyagbeszerző megvásárolta
.

Újságíró sors: Anál+orál. Túl vagyok rajta.
Biztosítanak, de kötelezően
"Tavaly január óta papíron pontosan 30 százalékkal emelkedtek a tarifák, ez azonban az adózás változásával magyarázható. Az idén januártól megszűnt az úgynevezett baleseti adó, helyette biztosítási adót vetettek ki a szerződésekre. Mindkét adónem kulcsa pontosan 30 százalékos, tehát a kgfb-re rakódó közteher mértéke nem változott, csak az adó alanya."
Hogy is van ez? A biztosító nem emelt (frászt!), de a tarifák nőttek. Az adótartalom sem változott (30%), csak az alany. A biztosítónak mégis kevesebb jut?!

Rabszolga lesz? Az EU nyugati piacain keresném, bár az arabok is szívesen befogadnák ezt a szép kislányt! Gyakrabban kéne ellenőrizni az utakon az audikat, merdzsókat. Lédererné, mi van a kosárban?

Összeomlás?
Hatalmas érdeklődés jelezte az ellenzéki polgármester jelölt előválasztási programját. Budapest 1 millió szavazójából 32 ezer ember volt kíváncsi a jelöltekre. Lassan kevés lesz programpontnak, hogy "Leváltjuk Orbánt!". Ha már felmelegítették a fasiszta jelszavakat (Összefogás! Egységben az erő!) akkor nyugodtan elővehetnék a náci párt 25 pontos programját, s elhatárolódhatnának a migrációtól. Ennél csak több lenne az esélyük.
Boros Bánk Levente: "Kifejtette: egy korábban kormányon is lévő politikai erő beadta a derekát több kis pártnak, és nagy az esélye annak, hogy végül beáldozza a saját jelöltjét egy jelentéktelen párt főpolgármester-jelöltjével szemben."
Megjegyzem, Karácsony Gergely nem egy kis pártocska jelöltje, hanem a "baloldali" zsidóság arca.

Simicska, a grállovag.
Orbán Viktor négyszemközti beszélgetésben Simacska szerint azt mondta, hogy felszámolja a jogállamiságot, a szólásszabadságot Magyarországon. Ez Simicskát - a becsületest - mélyen lesújtotta, s ekkor és ezért szakított régi iskolatársával, mondhatni barátjával. Fel sem merült benne, hogy mit szólna mindehhez az EU, s 10 millió magyar.

Devizahitel
"A szocialisták taszítottak több mint egymillió családot devizahitelbe"
Szerintem a bivalyröcsögei kis szocialista senkit sem taszított a Soros-féle bankárfajta karmai közé. A fejétől bűzlik a hal mindig. Miként napjainkban sem a szoc tagság akarta a 7. cikkelyt ránkerőltetni, csak a Sorosék által feltehetően megvásárolt szocialista küldöttek. Ujhelyi és társai.. Mert a 7. cikkely nem Orbánt gyalulta volna el, hanem Magyarországot.

A becsület napja
1945-ben hazánk hadban állt. Oka lényegtelen. Minden háború tisztességtelen, kivéve a honvédelmet. Magyar fiatalok ontották vérüket az Árpád-vonalnál. Hősök voltak, vagy áldozatok? Bármelyik is, minimum egy főhajtást megérdemelnek. Ezek a fiatalok nem voltak olyan fasiszták, mint a balliberális táborunk, amelyik egyfolytában "Egységben az erő! Összefogást!" fasiszta jelszavakat hangoztatott. S nyugodtan emlékezzünk meg a Vörös Hadsereg által lángszórókkal felperzselt katonakórházról is!

Holokauszt túlélő Jakab Péter Jobbikos képviselő családja.
vitéz nagybányai Horthy Miklós családja detto. (Dachau, Horthy fia). Én eddig is feltételeztem, hogy nem csak Szegedi Csanád és Vona Gábor lehet zsidó származású a Jobbikban. Mondjuk, Schneider már ősmagyar név.. [Jakab Péter mutatkozott úgy be a parlamentben, hogy "Isten bizony, ennyi bűnöző előtt én még életemben nem beszéltem". S nem kérdezte meg tőle senki, hogy hány bűnöző előtt szokott eddig beszélni?]

MSZP kongresszus
Jól figyelj, a bűvész megjelent: "A Villányi úti konferenciaközpont nagytermében Timmermans a lépcsőzetes terem tetejéről füstfelhőben jött le, nagy taps fogadta."
"A kormány.. nyíltan antiszemita propagandával szít hangulatot, példának tekinti a Horthy-rendszert." Micsoda antiszemitizmus a zsidó Horthyt példának tekinteni!
Karácsony Gergely: ..Az EU válságban van... (Felesleges volt Karácsony urat leantiszemitázni, hiszen köztudott, hogy származásánál fogva ez képzavar. Majdnem olyan blődli, mint amikor a miniszterelnök urat antiszemitázzák, rasszistázzák.)

Egy bevándorló mások nevében kér bocsánatot
Nem zavar, hogy tudjuk rólad: hazudsz ?! Miért nem mész már el a francba Európa szívéből a te Európádba? Most látom a végén a nevét, ami nem hazudtolja meg íróját: mint a Föld.. Egy bevándorló írása a visszamigráló magyarokról. Mit is mondott Ferenc testvér?

Migránsok, mint újmagyarok.
Nagyon eldurvult a hangnem, voltam minden. Rasszista, fajgyűlölő, szétverik a fejemet, mindjárt megszúr késsel stb. Komolyan mondom, életemben nem féltem még ennyire.

Magyarok ismét Urusolyma területén
Orbán Viktor kétoldalú találkozóra érkezett hétfőn Jeruzsálembe, ahol a tervek szerint a V4-ek és Izrael csúcsértekezletét tartották volna, de Lengyelország az utolsó pillanatban visszalépett a találkozótól.

Nézem a "Háttérképet" s valami disszonanciát érzek. Hozsannázzák a FIDESZ családpolitikáját, amivel általánosságokban csak egyetérteni lehet. Bár az ördög mindíg a részletekben..
Ugye, jó lenne, ha nem fogyna tovább a népünk, de még jobb, ha a nemzetünk sem. Eddig szerintem a zöm egyetért. Csak: egyre gépesítettebb világunkban egyre kevesebb és egyre képzettebb emberek kellenek. Ezért sem (többek között) akarunk debil, retardált bevándorlókat. Mert mihez kezdenénk velük az eltartásukon felül ?! Kötelezzük őket, hogy addig járnak iskolába, amíg meg nem tanulnak írni-olvasni, majd azután nekiállhatnak szaporodni? Mindezt hazájukban is megtehetnék anélkül, hogy a mi bűnügyi statisztikáinkat rontanák.
Nem sok magyar állampolgárra van szükség, hanem sok jól képzett állampolgárra. Miként nem sok összeszerelő üzemre van szükségünk, hanem modern hazai gyáriparra.
Volt olyan tudatlan, aki a családpolitikánk láttán fasiszta fajelméletet emlegetett. Nos, csak "emberi" fajról beszélünk hazánkban, bár fajta az több is van. Sok nemzetiségű ország vagyunk. Bevándoroltak ide szlávok, cigányok, zsidók, germánok és még számos nép gyermeke. A családpolitika nem tesz különbséget közöttük. Ugyanazok a szabályok vonatkoznak minden népcsoportra. De analfabéták hadára nincs szükségünk. Valamint a kevés képzett embert sem illendő elszipkázni a harmadik világból. Inkább tanítani kellene őket otthonukban.

Plakátol a fegyőr
Több mint 400 körzetben nincs háziorvos,
Több mint 4000 tanár hiányzik az iskolákból,
Minden hatodik magyar gyerek külföldön születik,
Orbán Viktor a leggazdagabb magyar, írják, amivel arra utal a Momentum, hogy Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar.
Ha kilépnénk az EU-ból, meggátolhatnánk az értelmiség külföldre távozását. Egyből lenne elég tanár és orvos. S gyermekeik itthon születnének meg. Aztán, végül minden embernek 1x2 méter jut.. Ezt akarja a fegyőr, vagy tud más ötletet?

Az izraeli V4 találkozó után
920 millió forintot vett el az idén megrendezésre kerülő Maccabi Játékokhoz nyújtott támogatás sorról,
az egyházak közösségi célú programok és beruházások támogatásától vette el, 22,2 milliárd forintot.

Mindenki asszonya
Az első felszólaló, Hadházy Ákos szerint a jelenlegi nehéz helyzetben három dolgot tehetünk: "Dolgozhatunk, dolgozhatunk, dolgozhatunk."
Stílszerűbb lett volna: "Dolgozhattok, dolgozhattok, dolgozhattok".
"A 2006-os tévészékház elleni tüntetés előtt volt olyan bátor Orbán Viktor, hogy otthon üljön, én ezt nem tehetem meg." (Bár otthonom van, de ülni még nem tudok.)

Ha már szóba került 2006: Orbánék nagy tüntetéséről levált egy kisebb csoport, s csatlakozott a nagy hangú focihuligánokhoz, titkos rendőrökhöz. Céljuk volt, hogy betörjenek a TV székházba, s ott beolvastassanak egy nyilatkozatot. Igaz, a téren közöttük több Hír TV-s kamera is volt, de azokban jobboldaliságuk miatt nem bíztak meg. Pártatlan TV bemondást akartak, mint a minap a ballibesek, amikor szintén az MTV székházban akarták beolvastatni azt, amit az ATV már beolvasott. Csak nem a Feri állt a 2 akció mögött ?!

Alternatíva a népnek Ellenzéki parlament
Ha már a nép nem választotta be őket az igazi parlamentbe, csinálnának maguknak egy homokozót, ahol játéktörvényeket alkothatnának minden felelősség nélkül. Majd ők megmondják a népnek, mit akarjanak! De még mindig nem látjuk, hogy elhatárolódnának a felelőtlen migrációtól. Valamint azt sem, hogy a miniszterelnök cserén kívül mit szeretnének elérni? S hogyan? Miből?

Haladunk az egypártrendszer felé
A választási részvételüket biztosra ígérők 54 százaléka a Fidesz–KDNP pártszövetségre szavazna, ezzel a Fidesz lenne az Európai Néppárt legsikeresebb pártja egy most vasárnapi európai parlamenti (EP-) választáson – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb, a Magyar Nemzetnek készült közvélemény-kutatásából.
Persze, így könnyű! Több párt nincs az országban, csak néhány gittegylet.

Rendszerváltás
Sokan állítják, hogy a rendszerváltáskor a „politikusok” fűt-fát ígértek, s avval kecsegtették az embereket, hogy pár év, és „utolérjük” Ausztriát. [Mondjuk, én 20 évre emlékezem! De már cca 30 év is eltelt. S minden a régiben. Vajh megvezettek bennünket a politikusok, avagy a Rócsildok kése lett a torkunkra téve?]
Amiért megállt az idő
Akik már akkor is Európába vágytak Európa szívéből:
1989 nyugatos elitjei és értelmiségi főszereplői tán minden korábbinál lelkesebben táplálták a hitet, hogy a magyarság történelmi fordulóponthoz érkezett: itt az alkalom, hogy „visszatérjünk Európába”, „felemelkedjünk a Nyugathoz”, felzárkózzunk a világ fejlettebb térségeihez. Ha „túlszárnyalni” azért nem is fogjuk, miként azt Hruscsov ígérte, de most legalább „utolérhetjük” a gazdag országokat. Ez az illúzió futott zátonyra és tört darabokra az elmúlt több mint két és fél évtizedben. Nem egyszerre, több hullámban.
Modell
A rendszerváltáskor sokan hittek benne, hogy Magyarország rövidesen az ígéret földje lesz. 5-10 év alatt utolérjük Ausztriát és majd hasonló életszínvonalon élhetünk mint az osztrákok. Nem így lett! Maradt a kérdés: csupán álom vagy elérhető valóság, hogy Magyarország az ígéret földje legyen? Létezik az amerikai álom magyar változata?
Az egyszerű emberek még ma is azt hiszik, hogy minden rajtunk múlik. Pedig Rócsild jóisten keze messze elér.

Szenilitás Mindenkit vissza a szülőföldjére!
TGM: (Támogatási pénz) Jött is, de ez újabb nehézségeket jelentett. Az európai átutalásokat lehet „kohéziós alapoknak” meg „európai pályázatoknak” meg „közös programoknak” nevezni, de ez akkor is csak segély. Alamizsna.
Az évi tagdíjunk pedig "védelmi pénz" a maffiának. A német vállalatok által hazánkban elnyert brüsszeli támogatás pedig visszamigráció. A tisztán nálunk maradó pénz a földalapú támogatás. Ha megvonnák, mit tenne a francia parasztság? Gondolja TGM, hogy a mi szép szemeinkért tartják fenn ezt a rendszert?! S ha nem lenne bejövő pénz, akkor miből fizetnénk a bezáratott gyáraink volt dolgozóinak, amiből aztán nyugati árut vesznek? Ha nem tudják eladni az áruikat, akkor miből fizetik a saját népet? [Ilyen az, ha egy filozófus közgazdasági kérdésekhez szól hozzá, amelyek magasak számára.. S milyen a centrifugális erő? Mert centripetálisról én is hallottam..]

Soros pénzén újságcikk?
Az ördög tudja, honnét szalajtott Föld S. Péter elégedetlen a kormány politikájával. Természetesen senki sem tökéletes, így Orbán Viktornak is vannak hibái. De Európa összes politikai színésze közül ő látta be jóformán egyedül, hogy a migráció megöl bennünket.
Ugye, már ma sincs elég pénz egészségügyre, oktatásra, nyugdíjra. Honvédelemre és a modern gyáripar megteremtésére. Már csak néhány százezer eltartásra váró néger analfabéta kellene, hogy az országunk összeomoljon. Igaz, amíg nálunk ilyen alacsony a jövedelem és a segély, addig még a NATO által ránk zavart arab sem akar itt maradni. Ellenben mi reménykedünk, hogy lesz még jobb is, meglásd..
Mikor viszik már börtönbe Junckert és a neoliberális bandáját ?! Akik Európa életére törnek. Gyilkosok. Jó, ölték a néger bevándorlót is ezrével, amikor a Földközi-tengerbe fojtották őket, amikor több ezer km-en át hajtották őket, mint a barmokat a vágóhídra..
Más kárán tanul az okos, a hülye a sajátján sem. NOGO. Egyetlen politikai párt, ideológia sem ártott még annyit a szabadelvű eszméknek, mint a neoliberálisok hada. Akik csak helytelen fordításban azonosak. Mert a neoliberális nem szabadelvű, hanem a Rócsildok fizetett ügynökei.

Netto hazaárulás
Mondja a balliberális az orosz bank kapcsán. Vajon mit mondott arra, amikor a piszkos liberálisok az orosz titkosszolgálattal ellenőriztették a magyar titkosszolgálat embereit. Onnét nem beszélhetünk "titkos" szolgálatról.

Hungarizmus Gyöngyöspata. Valamint a Rócsildok által generált 2. vh.
Légy szobatiszta! Mondja a neoliberális ügyvéd, akinél már nem agymosás, hanem agyhalál van.

5 millió magyarölésért Meddig még ?!
Jogerőre emelkedett az olaszliszkai lincselés fővádlottjának kártalanítása, így a férfi 5 millió forintot kap az államtól – tudta meg a Bors. Az árváknak meg a szemük alá kettőt?

A firkász még szabadlábon??
Ennek a Föld S. -nek nem ez az első szemét írása. Aki a Soros -Rócsild banda pénzén (amit tőlünk vettek el) mocskolja Magyarország miniszterelnökét. Vajon mikor zavarják már ki az ilyen söpredéket hazánkból?
Ha nem tetszik a neoliberálisoknak, Orbán akkor is a népakarat letéteményese. Lehet, hogy a szavzói nem érték el a szavazásra jogosultak 50 %-át, de az EU-ra is csak 3 millióan szavaztak a 8 millió szavazóból. A magyarok nem akarnak több bevándorlót! Elég volt amennyit a Habsburgok ránksóztak! Több nem kell, pláne a Föld S. szintjén levő 85-ös IQ-jú déliekből. Ha Merkel nyanyának kellenek a bikák, akkor vitessen Németországba hajóval négereket, de ne akarja ránk sózni a feleslegét! Vigye a Föld S.-t is! Pénzért bármit ír a Föld SS

Miért rákos a magyar?
Lázár János szerint le kell vonulni a pályáról annak, akik nem magyar termékeket árulnak. A politikus a Facebookon arról írt, hogy “az nem fog menni, hogy ezek a multinacionális cégek Nyugat-Európa élelmiszeripari szemetét ráöntik az országra, ezt nem lehet tűrni”.

..meg híres Werbőczy úri pereputtya
A friss adatok alapján 2019. januárban 7364 gyermek született, ez 5,5 százalékkal kevesebb a 2018-asnál. A teljes termékenységi arányszám 1 nőre számított becsült havi értéke 1,44 volt, az előző év azonos időszakára számított 1,50-hoz képest - adta hírül a KSH.
Jó dolog a csók, de egy biztos, jólfizető állás helyben többet érne. Mert amelyik fiatal egyszer elmegy, annak jó eséllyel nem magyar gyermeke születik. Viszont a nyugdíjas réteg alaposan megcsappan minden évben. A végén már nyugdíj se kell. Továbbá sokat segítene, ha 500 EFt felett megszüntetnék a kötelező nyugdíjlevonást, de nyugdíjat sem fizetnének ilyen magas kereset után. A nagykeresetűek menjenek magánnyugdíj alapokhoz!

Fagyhalál - Ide vezet a soros bankárfajta devizahitele! Államosítani kellene az összes bankot! Igaz, akkor direktbe ránk nyomták volna az amerikai ingatlanválság terhét.. Így csak áttételesen lettünk lerabolva a Rócsildok által.

MSZP nem hisz a nemzetállamokban. Nekik a Rócsildok Európai Egyesült Államoka kell. Meg sok kicsi néger..

CEU Orbán meghátrál
Már úgy féltem, hogy a neoliberális továbbképző központ elhagyja hazánkat! Pedig milyen nagyszerű volt, hogy befogadtuk, miután a csehek elzavarták őket. Mert végre egy "egyetem", amely migráncs ellenes.. mint a magyar nép. Vajh Viktor a B'nai Brittől kapta az utasítást?!

Egyenlő? munkáért egyenlő bért
A "Merjünk kicsik lenni" projektet sikeresen megvalósító MSZP számon kéri a kormányon, hogy miért keresnek a nők kevesebbet, mint a férfiak. Az MSZP közeli vállalatoknál már régen a nők keresnek többet. Az ATV-nél nem: Átlagosan 37000 Ft-tal kevesebbet visznek haza a nők, mint a férfiak. Gondoljunk Kálmán Olga 4 milliós szuper fizetésére vagy a pedagógus fiam netto 140 ezerére. (Jó, vannak focisták is havi több millióért, amit a nézőközönség jegyárából? fedeznek.)
Az MSZP az oktatás minőségéért is küzd. Mert felháborító, hogy olyanok végezhetik el a 8 elemit, akik a "fojt" igét "folyt"-nak írják. (Ha valaki nem tud magyarul, miért nem használ szövegszerkesztőt?)

Valószínűleg nem a csok a gyógyír a népszaporulatra! Először is az ingatlanárak a csok ütemében emelkednek. Másodszor életfogytig tartó hitelbe veri a fiatalokat még akkor is, ha a bankok tisztességesek lesznek. Harmadszor számolni is tud a magyar fiatalok többsége, s nem az "Észbontók" népéből származik. Tudja, hogy egy gyerek NORMÁLIS felnevelése a szülészorvostól a lakodalomig sok-sok milliót emészt fel. Ami akkor is bilincs, ha nem jön közbe egy válság, betegség, válás és halál. Jó magyar munkahelyek kellenének a csok helyett és létbiztonság. (Az eladósodott ember visszafogja vásárlásait, miáltal eladási nehézségek keletkezhetnek, ami munkanélküliséghez vezet.)

Trianon centenárium
Zárótáblán: "Az a magyar, akinek fáj Trianon." S akik okozták ?
Hétköznapi fasizmus:
Pedig könnyű lenne megfejteni a szobrot: egyénként alacsonyak és gyengék vagyunk, de egy akaratban egyesülve magas, erős és fényes lesz a nemzet, még a földet is feltúrja maga előtt.

A Gerő beszéd
körülbelül tizenkétezer helységnevet írják oda, ami nem fejez ki nemzeti összetartozást; egyetlen dolgot fejez ki: a történelmi Magyarország iránti, be nem teljesíthető, sehova nem vezető nosztalgiát – mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Gerő András a trianoni békediktátum századik évfordulójára a Kossuth tér közelébe tervezett, száz méter hosszú emlékműről, amelyen a korabeli települések nevei szerepelnének.
Mondjuk, lehetne ott egy "utálatos kép", amelyre a hadsereget leszerelő és a belgrádi különbékét kötők neve lenne felírva. Hadd ismerje meg a fiatalságunk, kiknek köszönhető, hogy országunk elvesztette érdekérvényesítő képességét. Gerő Ernő öccse Fekete Pákó és a többi állampolgár nevét látná szívesen az emlékhelyen. Ejnye, Mariska, kikkel barátkoztál ?! Aki még a történelmet sem ismeri, s antiszemita módra ekézi a zsidó Horthyt zsidó létére.

Most nem "folytották" a szót Bangónéba, amikor utalt arra, hogy SOK A PATKÁNY MAGYARORSZÁGON. Mondjuk, én ezt már 15 évvel ezelőtt megmondtam.. De ebből látszik, hogy országunk prosperál. Mert mint ismert, a patkányok menekülnek először a süllyedő hajóról.. Zuglóban is sok a patkány. Nem lehet, hogy a tender vesztese direkt szállítja a tenyésztett állatokat?

Libás
Bajnai Gordon: Ha Orbánék győznek, Európa részekre szakad. Kontra: Ha pedig veszítenek, akkor kihalunk.

Bírák kora Legyen a bíró isten ?!
„A bírói hatalom nem lehet független az államtól, hiszen maga is része annak” – mondta Kövér László házelnök a bírói függetlenséget garantáló hazai jogszabály elfogadásának 150. évfordulóján. Dr. Magyar György ügyvéd szerint ez akkora ostobaság, hogy elemi felháborodást kellett volna kiváltania.
Magyar György hatalommegosztást emleget. A hatalom a népé. S a nép dönti el, kivel osztozik. Persze, ha a nép választhatná a bírákat, az EU bizottsági elnökét, az más. Aki fizeti a cigányt, az mondja a nótát. Mondjuk, végső soron mindenért a nép fizet meg.
Persze, miért is ne lehetne egy bíró fideszes vagy mszps? Aztán az mszps bűnözőt a fideszes bíró, a fideszes bűnözőt az mszps bíró ítélné el. Akkor sem lenne durvább eltérés, mint amikor egy bűnözőt az első fokon 28 hónapra ítélnek, majd másod fokon 5 hónapra. Mert szubjektivítás is van a világon..


Fusson, akinek nincs bora
Az egyes automatizálható feladatkörökben dolgozók számát vizsgálva elmondható, hogy a legtöbben nehéz fizikai munkát végeznek. A válaszadó cégek körülbelül fele tervezi, hogy a következő három évben automatizálás vagy digitalizálás jellegű fejlesztést hajt végre
Ugye, majd mennek polgáraink az elmaradott nyugatra, ahol bizonyára elmarad az automatizáció. De kéne még ide egy talicska analfabéta migráns, akiket eltart népünk, vagy kivégez. Minden lehetőség fájdalmas lenne.

Bagoly mondja..
Ugye, a fasiszták skandálták, hogy "összefogást, egységben az erő", amit a fasces (vesszőnyaláb) szimbolizált. Nálunk pedig kik akarnak állandóan összefogni, miközben egymás torkát szorítják ?!
A rókaképű Ujhelyi a magyar miniszterelnökkel vitáztatná Timmermans Mariskát, holott a harc Weber és Timmermans között folyik a győzelemért, nekik kellene eldönteni, melyikük véleménye a rosszabb. Nem egyszerű döntés lenne két tisztességtelen ember között.
Mint ismert, a bevándorlás ma a fő kérdés az EU-ban. Kell a munkaerő, mondja a bevándorláspárti. Nem baj, ha analfabéta! Pár évtized eltartás után utcaseprőnek jók lesznek. A másik oldal pedig figyelmeztet: Az árverseny automatizálást igényel a gyárakban, vagyis egyre kevesebb munkaerőre lesz szükség. S első körben nyilván a könnyen automatizálható segédmunkakörök szünnek meg.
Vagyis hamarosan az őslakók munkahelye is veszélybe kerül, nem lesz szükség bevándoroltatott analfabétákra. De visszaküldeni már nem lehet őket. Eltartjuk, vagy bűnözéssel biztosítják megélhetésüket.

Önminősítő szavak
Orbán Viktor halálára utaló bejegyzést tett közzé Kovács M. Mária, a Soros-egyetem történészprofesszora a magyar miniszterelnök washingtoni látogatása kapcsán . Vajh a történelemhez is ilyen szinten áll hozzá? Önéletrajzát olvasva, a 20. századi zsidókérdések töltötték ki szakmai érdeklődését. Nem rajongok a legújabb kor és az ősmagyar kor történészeiért, mert ők ferdítik el legjobban az igazságot.

Bagoly mondja: A szemkilövető párt embere szerint hazánk a diktatúra felé sodródik.
"Az NVB szavazás ugyanakkor világossá tette, hogy mit várhatnak azok, akik azt hiszik, hogy a ,,Mi Hazánk" nevű postjobbikos alakulat nemzeti párt, ahogyan hirdeti magát. Közben ugyanúgy az őszödi rém és pártja seggében leledzenek, hisz megszavazták a bűnöző mentelmi jogát."
Tudtuk, hogy az '56-os vérbíró dédunokája a Toroczkai. A Duro pedig szefárd név. Arra jók lesznek, hogy kitöltsék az ürt a jobboldalon, de balliberális gondolatok jegyében fogantak. Nem jobbak, mint a Jobbikos, aki a parlamentben a rokonságát akarta listáztatni..

Hadházy állatorvos meglátogatta Fekete Győr Andrást, akinél ügyészséghiányt állapított meg. Mert az EU-ban csak a magyar kormány "szerez" nézetük alapján. S ha lenne egy uniós ügyészség, az majd utánajárna a lopásoknak. Mert ha nem, akkor a fegyőr leváltaná őket istentől kapott hatalmánál fogva.

Szólj igazat..
"Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt (hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe – a szerk.) követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. ".
A kedves buzi nősüljön meg. Ha nem tud nemzeni a nejének, majd a postás elvégzi helyette a munkát. Neki csak a "családi hátteret" kell biztosítani a gyermek számára. Mert mégis normálisabban nő fel, mintha az egyik nem hiányozna az eltartók közül. A látszat ellenére nem vagyok homofób! Szívem szerint mindet gyógyíttatnám, mert kevés közöttük a menthetetlenül homokos. Mi több, a többség pénzért.. A betegek lemondatnák Kövér Lászlót a ténymegállapításért. Valóban a buzik is hús-vér emberek, csak kezelésre szorulnak, mint az AIDS-esek. Nem a házelnököt kell átmosni, hanem a ferde hajlamúakat! Akik oda teszik szaporító szervüket, ahová az való: into the excrement.

Bárdi Bálint bértollnok
Lakossági fórumot tartottak Székesfehérvár Feketehegy-Szárazrét városrészében az épülő munkásszállóról. A lakók rettegnek a beköltöző ukrán vendégmunkásoktól, a fideszes többségű önkormányzat helyett az ellenzék állt be a migránsok ellen tiltakozó helyiek mögé.
1. A vendégmunkás nem migráns a szó mai értelmében. Dolgozik, majd egy idő után hazamegy, ahová a kibocsátó országa visszafogadja.
2. Ha netán magyarokat ukránozott le a bértollnok, akkor igazán szemét ember.

Timmermans Mariska szeretett volna Orbán Viktorral vitázni, mert politikai ellenfele, Weber nem vitapartner számára, hiszen egy az álláspontjuk. Csak akkor miért vannak külön pártban, ha mindegyik a Rócsildok bevándorlási szekerét tolja? Reméljük, Orbán Viktor szakít mindegyikkel... Gyanítom, Mariska is tudja, hogy a rejtett, igazi ellenfele Orbán Viktor, aki most nem látja idejét, hogy ujjat húzzon a Rócsildokkal. Ráadásul egy vitát a ballib oldal úgyis Timmermans győzelmének állítana be, ha az csak hülyeségeket mondott volna, akkor is. Emlékezzünk a vitára, amelyben Orbán Viktor leiskolázta Gyurcsányt! A baloldali média lehengerlő Gyurcsány győzelemről kiabált. Mellesleg a ballib állandóan azt szajkózza, hogy a magyar miniszterelnököt levegőnek nézik nyugaton. Vajh akkor miért vele akarnak harcba szállni? Másképp nem kapnak levegőt?!

Aki már reggel is Pálinkás
"Egy olyan rendszerben, ahol nem lehet szabadon gondolkodni, nem jó élni – mondta a hvg.hu-nak adott interjújában Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke. "
Vajh itt a kommunizmus áldozatainak és a holokausztnak a tagadására gondolt az úr?
"Már csak azért sem, mert nem világos, hogy a miniszter úr mit akar"
Nem voltam az MTA elnöke, de én így értelmezem: Az MTA és intézményei jóformán csak a semmi felelősséggel, semmi konkrét haszonnal nem járó alapkutatásban érdekelt. Ellenben a kormány - elismerve az alapkutatás fontosságát - szeretne valami gazdasági hasznot is látni a nagy pénzen eltartott kutatóhálózatunkból. Ezért nagyobb hangsúlyt várnának el az alkalmazott kutatások kiterjesztésében.

Notre Dame után az István malom is kigyulladt. De jó, hogy nem árvíz ellen volt biztosítva!

A klikk
"Nem volna ezzel gond, egy szabadnak mondott országban bárki beszélhet hülyeségeket."
Közismert, hogy a FIDESZ mikor ment végig a damaszkuszi úton. Az is közismert, hogy a politika cirkusz a népnek. Mert az igazi hatalomnak nincs más politikája, mint megtartani hatalmát. A színe változhat.. S tudjuk, Soros György csak egy név, amely mögött a világ urait értjük, kiknek Gyuri bácsi a kifutófiú.

Szovjetek
"Fel fogjuk szabadítani a fővárost és a vidéki városokat az önök zsarnoksága alól".
Apám végigélte a felszabadítást. Aztán, ha rossz gyerek voltam, csak szólt: Mindjárt felszabadítlak!

Egy ősmagyar kinek felmenői a Vereczkei hágón át érkeztek. Mikor is?
Z. Kárpát Dániel (Jobbik) azt mondta az Országgyűlésben hétfőn, hogy kibontakozóban van egy lakosságcsere, mert gyakorlatilag kormányzati engedéllyel engedtek be százezrével olyan külföldi munkavállalókat Magyarországra, akikre egyáltalán nem biztos, hogy szükség van.
Szólni kellene a beengedett dolgozóknak, hogy pár km-rel nyugatabbra 4-szer többet kereshetnek ugyanazzal a teljesítménnyel. Kaphatnak magyar papírokat, aztán hadd menjenek! Csak ne sírjon a Dániel rokonsága, hogy nem kapnak olcsó munkaerőt a vállalkozásaik! A xenofob ballibesek már 86000 migránst érzékelnek hazánkban. Remélem, nem elszakított magyar testvéreinkről beszélnek, mert akkor nagyobb szemetek, mint gondolnánk!

MTA
Az MTA pénzelte többek között a finnugorászat bizonyítását célzó sikertelen 7 éves vállalkozást, amely Sudár doktor nevéhez kötődik. MÖT.
Az MTA ma szabad. Te csak add nekik a pénzed (adód), s ők eldöntik, milyen kutatásra költsék. Mintha te kapnád a havi fizetésed, aztán eldöntenéd, hogy mit is vagy hajlandó tenni érte. Pedig ez még a közmunkásokra sem áll!
A képen napszemüveges tudósnak látszó emberek vonulnak. Felénk meg a "szép lányok" járnak napszemüvegben indokolatlanul.
Viszont én megszüntetném a "rokoni" alapon felálló MTA-t, s a szakmák képviselőire bíznám, kit választanak akadémikusnak. Csak szigorúan eddigi munkásságuk alapján! S legalább pár órát dolgozzanak meg havonta az 1 milliós munkanélküli segélyért valéamelyik oktatási intézményben. Pontosan azt kellene kapniuk, amit az EU hasonló intézményeiben kapnak. Illetve a többi magyar keresetének hasonló arányában. Mert nyugaton szabad az akadémia! Szabad mindenkinek megdolgozni a pénzéért. Nálunk meg dől a pénz nekik a semmiért..
Mellár: A balliberális képviselő már az MTA szétveréséről beszél. Bár csak úgy lenne! Mert ez a belterjes, ingyenélő banda megérett a szétzavarásra! Sajnos, csak a kutatóhálózat feletti hatalmukat venné el a kormány, s a semmi hasznot sem hozó alapkutatás helyett a célzott, alkalmazási kutatások kapnának teret. Ami szükséges, de nem elégséges feltétel.
Gyenge ember véleménye: Az MTA átalakítása csak ürügy, valójában a kritikus tudósokat akarják elhallgattatni
A hatalom egyszerűbb módszerekkel is el tud hallgattatni valakit: Nem vesz róla tudomást. Ez jobban öl, mint a direkt támadás. Az elvtársak évtizedek óta így dolgoznak..

Múzeumköltöztetés Hazánkban példátlanul - először - fordul elő, hogy egy munkahelyet bezárnak, elköltöztetnek a dolgozók megkérdezése, beleegyezése nélkül.
A tulajdonos álláspontja, miszerint a tudományos élet gyakorlatilag Budapestre lett költöztetve, a vidék pedig elsorvad, az változtatásra szorul. De lehetne ezt kis lépésekben is csinálni, mint a benzináremelést. S tán nem az egyedülálló természettudományival kellene keletre menni! Oda lehet vinni a Kásler múzeumot és a Holokauszt múzeumot. Hadd örüljenek a debreceniek! Szél kisasszony is talál szemet. Mert annyi múzeum van Budapesten! Miért az egyedülálló természettudományit kell az ország távoli sarkába helyezni? Aztán menjenek oda a soproniak, ha látni akarják. Még ha Dunaújváros lenne a cél, amely az országnak eléggé a közepén van..

Van magyarázat! Trianonra
Történész: A trianoni büntetés nagyságát máig sem magyarázza semmi. Csak a globális támadás a nemzet ellen. Ausztria parancsára vettünk részt az I. világháborúban. Büntetésül ezért az osztrákok megkaptak egy sávot Nyugat-Magyarországból. Marakodás a koncon.

Mondják egyesek, hogy 100 évvel ezelőtt, amikor a nőknek még nem volt szavazati joga az államokban, nálunk nem voltak eléggé elfogadóak a Habsburgok által betelepített migránsokkal szemben. Várjuk a tényeket, összehasonlítva Európa többi országával!
Mondják azt is, hogy az elcsatolt területeken már idegen többség volt a migrációnak köszönhetően. Vagyis, csak népek szabad önrendelkezése volt a Trianon a magyarságot nem számítva.
Viszont Drábik János a szabadkőműveseket okolja Trianonért. Merő véletlen a szabadkőművesek származása. Linder, aki leszerelte a hadsereget, ne tudjunk ellenállni. "A magyar küldöttség azonban november 6-án hajnalban mégsem Berinkey, hanem Károlyi és Jászi vezetésével indult útnak, hogy a szövetséges keleti hadsereg parancsnokával, Franchet d'Esperey-vel tárgyaljon."

Szerintem meg egy gondosan előkészített és hosszan megtervezett folyamatot láthattunk, amely már az előtt elkezdődött, hogy Hazai-Kohn Sámuel hadügyminiszter csatlakozott a háborúhoz. A nemzetközi tiltakozást a tanácsköztársaság létrehozásával csillapították: Szamuely, Kun és társaik színrelépése megfosztotta a magyarok nyugati védekezési képességeitől a delegációinkat.
Egy látó kommentész: Géza Nagy: Ez egy folyamat része volt, ma már Németország felszámolásánál tartanak. A nagy vesztesek az elcsatolt területek magyarjai. Mi a csonka országban pusztán az érdekérvényesítő képességünket vesztettük el.

Bírálat
Szlovénia felsikoltott a trianoni mohó markok láttán. S valamelyest igaza van. Mert nem a szlovének kérték, hódították el a hozzájuk csatolt földterületet, hanem a Linder, Károlyi, Jászi fajta adta szinte erőszakkal a markukba. Ez a multikulti hátránya. Hogy ha már nem lehetsz az enyém, akkor dögölj meg! Csak a homogén nép az erős. Erre kellene az elitünknek törekedni.. It's a shame

Konteonak tűnhet, de mintha a kormányoknak lenne kiadva: Élezni kell a nemzetiségi ellentéteket. Mert valahogy meg kell roppantani Kelet-Európát, hogy végre beterelhető legyen a Rócsild karámba. A Károlyi népe ma is köztünk él: ők a Soros (Rócsild) emberei.

Kötődési vágy: Odaláncolta magát egy MSZP-s politikus a Suzuki gyárhoz. De mi lesz, ha jön a hasmenés?

Tényleg baj lehet az oktatási rendszerünkkel! A múltkor Kunhalmi Ágnes követett el durva helyesírási hibát, most pedig az Apró unoka férje nem ismerte Törökország fővárosát. Nem tudom elhinni, hogy csak a szocialisták műveletlenek. Elhagyták a többiek a süllyedő hajót?

Az ország háza
Az egyik szocialista belebeszél a másik képviselő felszólalásába, a másik szocialista ideges (tán alkohol elvonási tünet?).. Csak ezek maradtak a nemzetünk szocialistáiból?

Ezer fős tüntetés - Akadémia
A "Hülyének lenni annyira jó" dallal kezdték Fekete Győr Andrásék a tömegdemonstrációt, amit a nagy melegre való tekintettel kicsit később kezdtek el. Ne higgyetek nekik! Nem jó hülyének lenni. Kiröhögnek a parlamentben, mert nem ismered a helyesírást. Kacag az ország mája, mert nem ismered a török főváros nevét...
Mondjuk, az lenne számukra sötét és szomorú nap, ha az akadémikusok annyi tiszteletdíjat kapnának, mint német v. francia kollégáik. De az Orbán kormány valamiért nagyvonalú az akadémikusainkkal. Rokonság? Helyükben megfogadnám Ferenc testvérünk szavát: "El lehet menni ebből a kva országból!" Igaz, Ferenc is olyan, mint az útjelző tábla: Mutatja a helyes utat, de ő maga nem indul el rajta.
De mit keresett a "tudósok" között Mende Balázs genetikus hallgató?! Új urak.

Menni kéne..
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője (e tisztséget a május végi választáson nyerte el) fordult a Központi Nyomozó Főügyészséghez. A tét 2,8 millió egykori pénztártag mintegy 3000 milliárd forint vagyonának elszámolása - az akkori kormányzati ígéretek szerint ugyanis a visszavitt vagyont az állami nyugdíjrendszerben üzemeltetett egyéni számlákon írták volna jóvá, figyelembe véve az összeget a nyugdíj megállapításakor.
Nem tudja Klárika, hogy a MANYUP nem magánbefektetéseket kezelt, hanem közpénzeket ?! Mert a kötelező nyugdíjbiztosítás nem tekinthető magánpénznek. Miként nekem sem térítették vissza a 8 % akkori befizetést. A 6+2 %-ot miért kellett volna magánosítani ?! Kinek volt a kötelessége eltartani a soros nyugdíjas korosztályt? Nem a mindenkori aktív rétegnek? Egy jogi doktornak erről lehetnének fogalmai... A kormány egyetlen hibája a nyereségfizetés volt. Mert a kötelező nyugdíjbefizetés után nem járt volna semmi az alanyoknak. Miként a veszteséget sem fizettették meg a tagsággal. Azt a nép (állam) átvállalta.

A MANYUP egy államilag elrendelt lopás volt, ahol a csókos elvtársak a semmiért kaptak legálisan milliárdokat. 5% kezelési költség. Klárika férjének baráti köre törvényesen lopott.

Gyurcsány: Ebben az országban diktatúra lett! (Tudom, mert én csináltam.) Mert kilövetni a tüntetők szemét, fogdmegekkel rugdostatni a földön fekvő, védekezésképtelen embert, showműsort csinálni a tüntetésekből valóban diktatórikus helyzet.

Üzent a rókaképű
"Ezekben a hetekben zajlik, illetve zajlottak azok az egyeztetések Brüsszel és Budapest között, amelyek következtében a hírek szerint közel 500 milliárd forintos „pénzügyi korrekciót” lesz kénytelen végrehajtani a magyar kormány, illetve számos szigorú és meglehetősen konkrét vállalást lesz kénytelen tenni az uniós források további kifizetése érdekében."
Veszélyben a nyugdíj? Mint ismert, az aktívak nyugdíjjáruléka és személyi jövedelemadója együtt sem fedezi a nyugellátások amúgy is gyatra összegét. Ha a brüsszeli forrásokból nem tudja a kormány pótolni a hiányt, akkor versenyt fut a nyugdíjas a patkánnyal a kukáig?

Jobboldali búcsú - Meghalt Heller Ágnes
A szerzőnek eredeti meglátásai vannak. Viszont én magyar ember vagyok, s felénk az járja: Halottakról jót, vagy semmit! Így hallgatok..

Vona visszajött mert a politika jövedelmező
Az Index elment Vona Gábor sajtótájékoztatójára, aki a Második Reformkor Alapítvány alapítójaként állt az újságírók elé: "Ha orbán megbukna, akkor újabb Orbán jönne, ahogy Orbán is egy új Kádár János"
Valóban! Trianon óta nincs érdekérvényesítő képességünk. Az történhet, amit a Rócsildék megengednek. A sorból pedig veszélyes kilógni.
Fegyvert Mende úr kezébe! (Meg minden magyarnak?!)
A magyar kormány nem tartja egyenlőnek magát az MTA-val. Pedig az MTA elismerné, hogy a kormány is épp olyan tudósokból áll, mint ők. Legalább is származásilag.. A gondolatot Mende Balázs genetikus hallgató vetette fel.
Arról kevés szó esik, mennyi haszna van az országnak a kutatókra költött milliárdokból? Tudjuk, hogy szükség van alapkutatásokra is, de az alkalmazott kutatásokat sem bízhatjuk pusztán a nálunk működő külföldi cégekre. Abból nem lesz magyar felemelkedés, ha egy multi a magyar tudósok révén innovatívvá válik. A kis magyar cégek pedig nem tudnak fordítani kutatásokra jelentős anyagiakat.
„Az nyilvánvaló, hogyha mondjuk egy konkrét olyan kutatást akar a kormány, mondjuk finanszírozni, ami összpolitikai, vagy össztársadalmi szempontból kiemelten fontos, azt akkor adjon hozzá pénzt, az egy viszonylag rövid távú kutatási projekt általában. Ez rendben van, de ez nem érinti az MTA összköltségvetését, amely ugye egy nagyon finoman kidolgozott belső pályázati rendszeren belül működik.” - mondta Brenner Koloman.
Ezt hívják alapkutatásnak. De ez nem egy rövid program. S ne felejtse: az MTA is a kormányé (a népé), s nem egy tőlünk független világhatalmi Rócsild szervezet! Miként a bíróságok sem Brüsszel vagy New York kihelyezett hatalmi szervei.

Ungváry Rudolf
A jelenlegi rendszer aljasabb, mint a nyilasuralom volt – véli a provokatív állításoktól sosem visszariadó Ungváry Rudolf, aki szomorúan veszi tudomásul, hogy egyedül maradt véleményével.
Vajon mi késztette Ungváry urat a nyilasok dícséretére?! Igaz, nem bántottak senkit, hiszen Szálasi november 4.-én tette le a nemzetvezetői esküt. [Dunántúl a frankoké, az Alföld a bulgároké.] December 26-ra már bezárult az ostromgyűrű Budapest körül. Másfél hónap.. Aztán Szálasi a Bakonyban, majd Kőszegen húzta meg magát. Katonai hatalma nem volt. Debrecenben már létezett az oroszok kinevezte ideiglenes kormány. [1944. december 22] Jött a tél. Se hírközlés, se eltakarított úthálózat. Unalmas lehetett a bunkerban. A Dohány utcát zsidó nyilasok védték. A boltok bezártak. Április 4-gyel az utolsó magyar falu is elesett. Szálasi 5 hónapos országlásának ezzel vége.
Vajon miben látja a két rezsim aljasságát Ungváry polgártárs?


Ennyire futja..
Kanadai mintára árasztaná el bevándorlókkal Magyarországot Márki-Zay Péter.
A hódmezővásárhelyi városvezető szerint „a legfontosabb kérdés nem maga a bevándorlás, hanem az integráció„. Márki-Zay szerint, „amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány ezt nem tudja megakadályozni, különösen úgy nem tehet különbséget, hogy a fekete bőrű vagy a mohamedán vallású nem jöhet, a többi meg igen”.

SENKI se jöjjön! Nem több Márkira és egyéb 90-es IQ alatti emberre lenne szükségünk, hanem modern gyáriparra. Automatizált mezőgazdaságra. Integráció pedig egyenlő a NÉPESSÉGCSERÉVEL. Haljon ki a magyar, s helyette legyen kis-arábia. Aki bevándoroltatást emleget, az nemzetáruló. Tűnjön el a Kárpát-medencéből!

A történelem kereke
2006-ban a feri pribékjeinek felbújtására embercsoport tört be az MTV székházába azért, hogy felolvastassanak egy petíciót. Igaz, kint az utcán számos TV kamera kísérte figyelemmel élőben az eseményeket, s szívesen beolvastak volna bármit. De érdekesebb volt a Balo roncsautóját felgyújtani, a székházat védő kisrendőrök lábát zászlóruddal verni, majd bemenni és feltörni a büfé automatáit.
2018-ban a történelem ismételte önmagát. A DK (Apró elvtárs származékainak pártja) képviselői ismét az MTV székházban akarták megismételni az ATV-ben beolvasott petíciójukat, mert nem igazán bíztak a Hit gyüli TV-jében. A közmédiát tekintették hiteles információ közvetítőnek. Hadházy lódoktor egész szép tornamutatványokat produkált, a Veréb pedig padlóra küldte önmagát a show kedvéért. Sajnos, a mentő nem a megfelelő helyre vitte az Apró hagyományoktól eltérően...

A képviselő megverhető. Jobboldalon. De azon az oldalon levők akár fel is akaszthatóak (1956), míg a Biszku, Rákosi és a többi vérengző békés öregkort ért meg.

Elfogadom, hogy egy képviselő bemehet minden közintézménybe. de politikai hírdetést, álláspontot is INGYEN beolvastathat ?!

A pride-os Karácsonyék tüntetést szerveztek egy szexuális zaklatással megvádolt ellenzéki képviselő jelölt mellett. Mert ugye, az ártatlanság vélelme, amíg nincs ítélet. Vajon ezzel a bíróság munkáját szerették volna felgyorsítani? Vagy helyettesíteni?
„Egy olyan petíciót írtunk, amely sokak érzését fogalmazza meg azzal kapcsolatban, hogy ellenzéki politikusokról ne lehessen bármit terjeszteni, ráadásul közpénzből”
Ezt értsük úgy, hogy kormánypárti politikusról viszont igen? S politikust megvádolni sem lehet?
Zugló polgármestere elmondta, a TV2-nek átadtak a petíciót és azt követelték, hogy olvassák be a Tényekben. INGYEN politikai hírdetés?!

A CEU rektora sem lesz az idővel okosabb, csak öregebb.
Mint emlékezünk, a CEU "történész" asszonya Orbán Viktor vérére szomjazott, a rektor pedig a magyar népet vádolta a holokausztért. Most pedig egypártrendszert emleget. Ebben lehet valami, hiszen a magyarok szinte egyöntetűen elfordultak a bevándorlást akaró, Rócsild fizette balliberális oldaltól. A CEU pedig túlélte, hogy eltanácsolták a csehektől, a szlovákoktól, s feltehetően a magyaroktól való elválásukat is túlélik. Nagy recesszió várható, kell Ausztriának a Rócsildok támogatása.

Önkormányzati válsztások
Demszky rokonsága új polgármestert akart. A 4-es metró és a régi szép idők.. Nem ássák el még Karácsonyt. Vajh Budapest is szivárvány színű lesz ezek után? Mert ugye, a széndioxid okozta klimaváltozással nő a melegség. Budapest már meleg ?! Gergely zöldeket beszélt: "Budapest zöld lesz és szabad! Magyarországot visszavisszük Európába!" (a Feri csak Ankarát nem ismerte. Gergely már azt sem tudja, hogy Magyarország Európa közepe? Hová vinné innét ?!

Egy provokátor - Gusztos
"Jó volna „együttműködni” a „kormánnyal”, mint az demokráciában szokás. Magyarország azonban – szemben Orbán hazugságával – ettől a választástól még nem lett demokrácia. Még érvényben van a zalaptákolmány, még fideszes megszállás alatt a zalaptákolmány-bíróság, még van lex CEU és „Stop Soros”. Épp mostanában zárnak le aluljárókat, folyik a hatalom harca a bíróságokkal, miközben az ügyészség és a rendőrség készségesen kiszolgálja a „kormányt” – hogy csak néhány dolgot említsek."
Erre a gusztustalan írásra csak azt mondhatom:
A rendőrség és az ügyészség a kormány alárendeltje. A bíróság is. Nem a magyar államszervezeten felüli Soros (Rócsild!) alkalmazottak.
Az alapokmány kapcsán én is hiányoltam annak leszögezését, hogy hazánkban minden a magyar nép tulajdona. A tulajdoni lapon bejegyzettek csupán határozatlan idejű haszonélvezők.
Hol nyávogott ez a Gusztos, amikor demokratikusan verték a népet az utcán az SzDSz-MSzP koalíció idején? Amikor újraszámlálás kéréséért kardlapozták a népet a hídon?
S nagyon helyes, hogy nem csinálnak éjjeli menedékhelyet az aluljárókból! Menjenek a hajléktalan szállókra onnét, különben is kik tették hajléktalanná őket?! Kik verették meg Szász Károlyt, amikor az nem akart belemenni a devizahitelbe?
Mondanám ennek a kevésbé művelt polgártársnak, hogy a NEMZETből senkit sem lehet kitagadni. Mert oda születni kell.
A kormány nem Brüsszel ellen harcol, csak az EU ellenségeivel száll szembe, akik négerekkel akarják lecserélni Európa lakosságát. Akik ráadásul semmire sem jók, csak kölöncnek.
Budapest pénzéhes idegeneinek fáj, hogy a FIDESZ nem hagy számukra elég ellopnivalót - így a Feri csapata után. Pedig nekik Mammon az isten. Meg az aranyborjú. (hízelgőknél:Arany Bika). Nye bojszja! Ha kilépünk az EU-ból (mert már elviselhetetlenné válik), akkor úgyis tabula rázát csináluk!


Amikor megnyílt a határkerítés
Már 1939 novemberében megnyitotta kapuit Balatonzamárdi községben a Lengyel Gimnázium és Líceum, amelyet később, összevonva a szikszói iskolával, 1940 júniusában Balatonboglárra helyeztek át. 1944-ig, Magyarország német megszállásáig ez az intézmény adta a legnagyobb lengyel iskolai közösséget; mintegy hatszáz tanuló került ki falai közül.
Amikor 1944. március 19-én a németek bevonultak Magyarországra, az iskola tanári kara azonnal kiadta a diákok bizonyítványait. A megszállás alatt nem mőködhetett az iskola. Tanári karának döntő hányadát letartóztatták és börtönbe, koncentrációs táborba vitték. A diákok egy része is a Gestapo fogságába került (Wladyslaw Siuta, Kazimierz Leszek Stein, Stanislaw Bielecki, Kazimierz Skrobiszewski, Tadeusz Kubik, és mások), voltak kik menekülni, bujkálni kényszerültek.
Bogláron csupán huszonhat 14 éven aluli fiú és leány maradt, akiket nem lehetett fizikai munkára alkalmazni. Az ő védelmüket a maradó tanárok segítségével szervezték meg. 1944. május 25-én azonban letartóztatta a Gestapo Halina Dubenska és Wincenty Lewicki tanárokat. Május 29-én a többi nevelőt is: dr. Piotr Jedrasik igazgatót, dr. Andrzej Czelusniak tisztelendőt, hittanárt, lengyel plébánost, dr. Ludwik de Coldát az újkori nyelvek tanárát, Bartlomej Dwornikot a latin nyelv professzorát, Stefan Grochowskit a lengyel nyelv és irodalom tanárát, Józef Brost földrajztanárt,
2019.10.14. Lengyelek Balatonbogláron. Kossuth rádió: egy önmagát történésznek tartó ember szerint a nyilasok (sic!) hurcolták el a boglári lengyeleket. Májusban..

Dugni csak pénzért!
Arra a kérdésre, hogy tervezi-e a dugódíj bevezetését a belvárosban, azt válaszolta: Előbb-utóbb mindenképp szükséges lesz, ez a programomban is szerepel.
Mi lesz, ha a többi magyar település is bevezeti a dugódíjat? Minden utazó "adót" fizet? Pedig szabad költözködést nyert a jobbágy..

Kezdődik a tisztogatás
Karácsony Gergely Budapesten. Olcsóbb lehet a BKK-bérlet, emelik az ingyenes utazás korhatárát, keresztbe tesznek a Városliget beépítésének és megpályáztatják az önkormányzati cégek vezetői pozíciót. (Kell a hely a győzteseknek! Ez a Gergely kezesebbnek ígérkezik a pénzes "elit" számára, mint Tarlós volt.)
A szólásszabadság jegyében: A Lokál ingyenes lap szerződését igyekeznek módosítani majd, nem szeretnék, ha ingyenesen terjesztenék a Habony Árpádhoz köthető bulvárlapot Budapesten.
Vajh miért az ország feladata Budapest helyi közlekedésének a biztosítása? A helyközi közlekedés az már más..

Lesz szkander?
A kormánynak lehetősége van bedönteni, "lerohasztani" a fővárosi tömegközlekedést. (Miként Tarlós is egy szocik által lerohasztott metró hálózatot kapott. Füstölő kocsikkal.)
Karácsony Gergely vállalta a drogliberalizáció képviseletét. (Személyesen Karácsony Gergelynek engedélyezném a drogfogyasztást. Rosszabb már nem lehet..)

Díszpinty
Karácsony díszpolgárnak nyilvánítaná Tarlóst és Demszkyt. Reméljük, Tarlós ezt visszautasítja! Legyen csak a Demszky a Karácsony dísze! Mert Demszky a bizonyítékok hiányából van szabadlábon.

Zazrivecz után Schneider is elhagyná a Jobbik süllyedő hajóját. A zsidó származású Jakab lehet az utódja, ha annak is elfelejtik, hogy kijelentése szerint a magyar nemzet nem tartozik semmilyen felelősséggel a zsidókat ért atrocitásokért. Szólj igazat. Mellesleg Jakab épp úgy holokauszt túlélő családba tartozik, mint Horthy (Dachau). A jobbikos politikus szerint a kormány fegyvere a gyűlölet, de az ellenzéké nem az. Október 13-án a nemzet újraegyesítése megkeződött- jelenti be Jakab Péter. Melyik nemzet egyesült? Heisler-Netanjahu?
Karácsony kikiáltaná Budapestre a klímavészhelyzetet. A sok széndioxidot kibocsátókat bizonyára bírságolnák. Óvatosan lélegezzünk! Lehet, hogy a szapora légzés már kihágás lesz?

Budapest kivégeztetése
Mint emlékezünk, az ország pénzéből keveset adtak a szupergazdag Budapestnek Tarlós főpolgármestersége idején. Aztán sorra füstöltek el a metró kocsik, álltak le a buszok.. Feltehetően a kormány számára szimpatikusabb Karácsony polgármestersége idején több pénzt vonnak el a dőzsölő vidéktől, s finanszírozzák Karácsony ígérgetéseit: Ingyenes BKV utazás, de az ország állja a BKV működtetését. Mint a Demszky patkánylyukának finanszírozását.. (kéregvasút helyett). Gergely sokat köszönhet Budapest átvert lúzereinek, valamilyen gesztust muszáj feléjük tenni..

Meleg lesz a Karácsony
Demszky-t még csak a lovardával hozták kapcsolatba. Gergely már tovább lépett. Elvégre liberális, mint a Czeizel vő. Vajh a Fakanál Roberta is a barátja?

Program módosítás
Karácsony Gergely az első intézkedései között említette meg, hogy le fogja állítani az új létesítmények megépítését a Városligetben és a stadionberuházásokat. A Városliget Zrt. hangsúlyozta, hogy a közeljövőben megkezdődő minden beruházásra végrehajtható építési engedéllyel rendelkeznek.
A kormány kénytelen lesz Budapest határába vinni a stadionprogramot. Vagy a BREXIT okozta 4 milliárdos EU-s bevétel hiány miatt néhány program - pl. a stadionprogram - alapból törlődik. De ha kifizeti Karácsony ingyenes bérleteit a kormány, akkor a többi településnél hasonlóan! A kilakoltatás leállítása pedig a Rócsildék ügye. Ha Karácsonyék tüntetnek érte, akkor a kormánynak engedni kell! Aztán magyarázkodjon a Gergely.. (Naívan azt hittem, a bíróság ítéli a kilakoltatást. Most pedig főpolgármesteri hatáskör lett?)
A kormány továbbra is állja a Tarlóssal megkötött megállapodásokat Budapest kapcsán. Amennyiben ezekből az új vezetés nem igényel valamit, azt a kormány nem erőltetné. De a karácsonyi ígéretek nem a kormány ígéretei. Azt az ígérgetőnek kell betartani. Csalánt a sajátjával..


Betartani a kormánynak
Hiányozhatnak az érvényes építési engedélyek a Városligetbe tervezett múzeumi épületekhez, írja az Mfor.hu. A Néprajzi Múzeum, az Új Nemzeti Galéria építési engedélyének ügyében jelenleg is folyik egy per.
A Néprajzi Múzeumot a Kásler Múzeummal és a Holokauszt Múzeummal el lehetne vinni Debrecenbe. Ne üresedjen ki a vidék annyira. Viszont a Nemzeti Galéria legjobb helyen a várban lenne.
Mindenesetre meg kell kérdezni Budapest lakosságát, hogy tényleg egyetértenek a Rócsildok Gergelyével? Mert sok település fogadná szívesen a csepeli sportcentrumot. Mert a kormány nem pénzt ígért Tarlósnak, hanem segítséget az adott projekthez. Ha nem kell a projekt, akkor támogatással együtt mehet pl Székesfehérvárra. Majd oda mennek a csepeliek sportolni..

Vajon mennyibe kerül Budapestnek a szerződések lemondása, mivel a sportrendezvényt a város nyerte, nem az állam. Gondolom, akkor a szerződéseket is a város írta alá. Karácsonyék éves fizetésének megvonása elég lesz a bánatpénzre?

A lódoktor hozta a formáját

Dolgozni csak lassan, szépen.. Kong az országház.
Mi lenne, ha a hiányzó napra nem kapnának fizetést? S csak házelnöki engedéllyel lehetne hivatalosan távol valaki? Évi határozott időtartamban.

1956 okt. 23
Mindenkinek van véleménye '56-ról. Az én privát meglátásom szerint a Maidan előjátékát láthattuk. Ahol az orosz tankok egyike látványosan a tüntetők mellé állt, a másik pedig lőtte a tüntetőket. Mert a Dunába kosárba hordott emberi maradványok nem gépfegyver tűzből keletkezhettek. Wiki: Fedezetét több szovjet és magyar tiszt, valamint egy harckocsi látta el. Látva a szovjet katonákkal barátkozó tömeget, Szerov riasztólövések leadására adott ki parancsot, amelyek nagy pánikot okoztak a téren. Az átláthatatlanná váló helyzetben a Parlament előtt felsorakozott szovjet páncélosok válaszul a tér szemközti épületeit, a Földművelésügyi Minisztériumot és a Néprajzi Múzeumot vették célba. A tömeg egy része az itteni árkádok mögött próbált fedezékbe jutni, mások II. Rákóczi Ferenc lovas szobránál igyekeztek menedéket találni. Ekkor jelent meg a Báthory utca irányából egy újabb szovjet harckocsi, amely már célzott lövéseket adott le a szobornál összetömörült tüntetők felé. Előbb a mai Vértanúk terénél lőtt ki repeszgránátokat, majd a Nádor utca felé visszavonulva újabb sorozatlövéseket adott le. Ez az akció követelte a legtöbb halálos áldozatot. Wiki2: 14:23-kor a Kossuth Rádió megszakította műsorát, és beolvasta a Belügyminisztérium újabb, a tüntetést engedélyező határozatát. Ezzel egyidejűleg a párt vezetői folyamatosan küldték a fegyveres erősítést a Rádióhoz és egyéb stratégiai szempontból fontos helyekre.
A tüntetés a beszédek elhangzása után nem oszlott fel, hanem egyesek javaslatára a menet elindult a Parlament felé meghallgatni Nagy Imrét. A tömeg a Margit hídon át vonult. 17 órakor ért a Kossuth térre az első csoport, de 18 órára már a tér és a környező utcák is megteltek. Kb. 2-300 000 ember gyűlhetett össze a téren.
Este 8 órakor a Kossuth Rádió közvetítette Gerő beszédét, amelyben sovinisztának, nacionalistának és antiszemitának nevezte a tüntetést, önmagát a reformok képviselőjének nyilvánította, addigi politikáját helyesnek ítélte és a tüntetők minden követelésétől elzárkózott.

A Párbeszéd politikusa is felszólalt
Karácsony a rendezvénnyel kapcsolatban azt írta: 1956. október 23-án a magyarok kiálltak a szabadságukért, „azért harcoltak, hogy hazájuk európaibb, elnyomástól független, szabad ország legyen. Idén azonban nem csak ezért emlékezünk: 1989-ben ezen a napon kiáltották ki a köztársaságot”. [Szűrös Mátyás]
1956-ban a magyarokat befűzték. Véghezvitték azt, amit Feri 2006-ban már nem tudott: Országos felkelést robbantottak ki a szovjetek. Dobrev Klára nagyapja keze is benne volt könyékig. Mármint '56 eltiprásában. Most a férje és a Debil Közösség zavarta meg a FIDESZ ünneplését. Persze, a "sajnálatos események" után valóban kicsit több szabadságot kapott népünk, de ez cca 3000 halottunkba és 200 000 menekültünkbe került. Pénzt ilyenkor nem számolunk..

A Duna parti cipőkhöz hasonlóan lehetne az ország háza mellé néhány kosárszobrot állítani. "A szocialisták áldozatainak emlékére!" (A Szovjetunió szocialista állam volt, amely a kommunizmust építette. Az volt a baj a létező szocializmussal, mint a létező EU-val. Gazemberek irányítottak..) Nézetem szerint a cipőket és a kosarakat helyettesíthetné a névsor. Mert bizonyára nem csak rokonok, barátok nélküli emberek kerültek a Dunába! Ha pedig ismert a nevük, akkor illene kiírni egy márványlapra azt. ELTE tananyag: 1944 októbere és 1945 januárja között nyilas fegyveresek több ezer zsidót lőttek a Dunába a folyam pesti és budai oldalán. (A folyó alsó szakaszán nem győztek temetni az emberek. A fityma hiánya árulkodott.) Bezzeg a nyilasok névsora ismert.

Erdogan Budapesten hatalmas közlekedési káoszt okozva.
A balliberálisok tüntettek Erdogan ellen. Népírtással vádolták. Nem vagyok az ügyvédje, de hol voltak a tüntetők, amikor a NATO több százezer embert mészárolt le Szíriában?

Re-vizionizmus Különben, ha eltörlik a határokat, az irredentizmusnak vége.
A külügyminiszter hangsúlyozta: a szomszédos országokkal kapcsolatban a külpolitikai stratégia megfogalmazásakor az a cél, hogy az adott országban élő magyar nemzeti közösség helyzetét folyamatosan javítsák, életét könnyebbé tegyék, valamint elérjék, hogy a magyar közösség „ne elválasszon, hanem összekössön minket”, és a szomszédos országok vezetői is így gondolkodjanak erről.
Szerbia vonatkozásában közölte: "a szomszédos országok közül – még az EU-tag szomszédokat is figyelembe véve – ott a legtisztességesebb az eljárás a magyar közösséggel szemben", bár pár éve még rendszeres magyarverésekről olvashattunk.

Egészségügy
A Gyurcsány-kormány annak idején mindent megtett az egészségügy tönkretételéért, az orvosok és a szakdolgozók elüldözéséért, hogy aztán a liberális szokás szerint „leócsított” ágazatot gyakorlatilag ingyen, piacként átjátszhassa nyugat-európai egészségügyi szolgáltatóknak, akik rászabadulva az országra nyugati árakon nyújtottak volna a magyar infrastruktúrán és szellemi tőkén élősködve olyan szolgáltatást, amit nekünk periféria lakóknak szoktak. Ha sikerül, ez lett volna a magyar történelem legnagyobb rablása, több évnyi, évtizednyi nemzeti jövedelemre tették volna rá a kezüket előre, amiért cserébe feltehetőleg további több ciklusnyi MSZP-SZDSZ kormányzást kapott volna Magyarország lakói „ajándékba” a fejlett Nyugattól.

Gergely, a sportember. Klímavészhelyzet!
A lap szerint nyilvánvalóan óvatosságból nem Karácsony háza előtt, hanem egy közeli ház kapubejárója előtt parkol le, és a környéken már mindenki tudja: “ez itt Karácsony sofőrje”. Annak a Karácsonynak, aki aztán látványosan kerékpárral érkezik a Városházára.
Karácsony polgár, a mi polgárunk. Jól megkaptuk mind amire vágytunk! Karácsony polgár, a büszkeségünk. Jól megkaptuk mit megérdemeltünk. Munka szerinti elosztás: A zuglói önkormányzatnak a szivárványkoalíció színeiben mandátumot nyerő tagjai háromszor akkora fizetést kapnak, mint a fideszes és civil kollégáik. Fékek és ellensúlyok.

Egy konteogyárostól hallottam: Magyarország kis ország. Csak egy söpredékünk van, azon kell a pártoknak osztozni. Mint amikor a nyilas beállt a kommunista pártba.

Burkolt zsidózó - Gréczy
(Horthy miatt:) sokan mások mellett elmenekült az országból Kabos Gyula, Bartók Béla, Teller Ede. A kis zsidók nem menekülhettek.
- mert megalkotta a világ első zsidótörvényét Hogy zsidó NEM házasodhat gojjal. Thora.
- mert hárommillió koldus országa lettünk Voltunk és maradtunk.
- mert háborúba vitte az országot a világtörténelem egyik legnagyobb gazembere, Adolf Hitler oldalán Ki pénzelte Hitlert?
- mert 200 ezer magyar katona pusztult el a Don-kanyarban Ja, hírmondó sem maradt a 200 ezres hadseregből.
- mert romhalmazzá vált az ország Angol repülők, orosz katyusák..
- mert még a kiugrást is elfuserálta Ugye, megszállt ország voltunk.
- mert átadta a hatalmat Szálasinak és nyilas pribékjeinek A német helytartó kinevezte Szálasit strómannak.
- mert bűnrészes a holokauszt borzalmaiban A zsidóság megmentésének ára volt. Shoa többé?
- mert a háború végére Magyarország még kisebb lett, mint Trianon Azért a kastélynál nem! Kik a felelősök Trianonért?

Horthy Miklós az egyik legnagyobb zsidó politikus volt. Születése és életútja ezt igazolja. Legelső ismert őse nagybányai bányabérlő. Tudjuk, kik béreltek bányákat! Horthy az esztergomi páncélos dandárt vezényelte ki a zsidóság megmentésére. Ha nem Horthy az államfő, akkor már évekkel korábban elkezdődtek volna a zsidóüldözések. Szűkebb baráti körét zsidók alkották. Életben maradt fiát a dachaui haláltáborba vitte a ducse/vezető kiszabadítója. [ducere=vezeték] Személyesen Olsteint nem Csermanekhez, hanem Horthyhoz hasonlítanám. Lázár János virágot vitt Horthy sírjára.
A rendszerváltás óta 30 év telt el rendbetenni az országot. Horthynak a két háború között 20 év jutott. Igaz, a német tigrisek mellett a magyar kerékpáros hadtest harcolt.. Ami nem ért fel a lengyel lovashadsereggel.

Történelemben járatlanok kedvéért: Horthy nem volt NÁCI (szocialista), a szélsőséges nézeteket üldözte. A magyar nemzeti nyilaskeresztes tábort taposta, ahol tudta. Fasiszta pedig Mussolini volt, aki a magyar balliberális oldalhoz hasonlóan az ÖSSZEFOGÁS híve volt. Jelképük a vesszőnyaláb (fasces), ami szimbolizálta, hogy egy vessző könnyedén eltörhető, de kötegben összeállva törhetetlenné válnak. Mussolini tanítványai a mai magyar baliberális oldal képviselői. Fasiszták.

Krausz Tamás: szerint annak, hogy Lázár János virágot vitt Horthy Miklós sírjára, világos üzenete van: az, hogy a Fidesz egy hasonló politikai rendszerre vágyik, mint ami a két világháború között volt jellemző Magyarországon.
Miért bűn az egyik legnagyobb zsidó vezető sírjára virágot vinni? Jó, a kavics stílszerűbb lett volna... Ez a Krausz zsidógyűlölő?
olyan rendszerben élünk, amely "neohorthysta" ideológiai alapokon áll, és célja a konzervatív jobboldal (askenázik?) valamint a szélsőjobboldal (szefárdok?) egyesítése. Krausz Tamást meg kellene tanítani a legújabb kor történelmére.
Schiffer János Eddig nem volt antiszemitizmus. Most, hogy előtérbe került Horthy származása..
Horthy nem bűnös a holokausztért és a Don-kanyarért. De bűnös a csendőrsortüzekért.

Mi kell a népnek? Cirkusz és kenyér.
Ez a holokauszt túlélő (mint Horthy) család sarja nem először csinál cirkuszt a parlamentből. Egy Kunhalmi nívóján levő képviselőnő (Szabó Timea) szerint nincs benn a házszabályban, hogy tilos a miniszterelnök székébe ülni. Mint ahogy az sincs benne, hogy tilos nagyvécézni a terem közepén. Most magyarázd el egy csimpánznak... Érthetetlen, hogy a FIDESZ miért nem akar zártosztályt a parlamentből. Biztos bosszú az ellenzék jól nevelt egyedein az új törvény.
Vajon miért kell mindenre törvényt hozni? Nem lenne helyesebb jól nevelt emberekkel megtölteni a parlamentet, az országot? Olyasmi ez, mint a "meztelen rendőrség". Muszáj minden fedetlen test látványát elvenni, mert sokan nem ismerik a jó ízlés határait, s mutogatós bácsik, nénik lesznek.

Szél jegyzet
az utóbbi időben óriási felületet kapott a náci párt a kormánymédiában, az M1-en szabadon uszíthatott általa "magyargyűlölőnek, idegenszívűnek" tartott újságírók ellen.

A NÁCI jelentése a bevett gyakorlat szerint NEMZETI SZOCIALISTA. De mintha a kormánypártok nem szocialisták lennének. Vajon hol látott Szél kisasszony óriási médiafelületet Hitlerékkel kapcsolatban?
Szerintem pedig szóra sem érdemes, hogy néhány hozzánk menekült ember tüntetőleg bevallja, hogy NEM EGY VÉRBŐL VALÓ a nemzettel. Sejtettük eddig is! Ez a szefárd-gyanus plakát pedig mennyiben antiszemita? [Duro=Kemény, spanyol].
Szél kisasszony még ma sem tudja, hogy a NEMZETbe születni kell? S elképzelhető egy nemzeten belül is az eltérő politikai szemlélet, de a nemzet közös érdekéért minden nézetű tagnak ki kell állni. Mint ezt családon belül is a család érdekéért.


Nem szóltak vagy csak én nem figyeltem?
Ismét radioaktív felhő látogatott hozzánk. Csak azért kerestem rá a neten, mert érzékeny vagyok a radioaktív sugárzásra, s rögtön hányingerem lesz tőle.
"A közlemény úgy fogalmaz: a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség október 13-án – a tagállamok által megküldött mérési adatok és információk alapján – összefoglaló jelentésben összegezte a mérési eredményeket. Ezek azt mutatták, hogy a levegőben kimutatható Ru-106 izotóp mennyisége csökken." Vajon ez az izotóp megmarad a növényeinken? Gyümölcsön, zöldségen?

Trianon után Hideg napok
1990-ig szólni sem lehetett róla. Aki ezt kutatta Jugoszláviában, azt egyszerűen eltüntették. Letagadták itthon is. A mai kutatások szerint negyvenezer magyart mészároltak le a jugoszlávok (jórészt a szerbek) Délvidéken. Megölték azokat a kislányokat, akik virággal fogadták Horthy Miklóst. Legyilkolták azokat, akik hangosan énekeltek a Himnuszt a miséken. Eltüntették a német lakosságot, voltak asszonyok, akiket rabláncon tartottak a kertben a partizánok. Mit tett a jó Göncz Árpád? Kitüntette azt a kommunista Brankovot, aki saját maga is részt vett a népirtásban.
Sok a bevándorlók között a "nagy magyar" szocialista. Péter Medgyessy is pezsgőt bontott a románokkal Erdély elcsatolásának ünnepén.

Trianon
Gyáni a veszteségek számbavételekor megjegyzi, hogy bár fontos ipari és városi központok, régiók (Felvidék, Erdély mezőségi régiója, Partium és Bácska) kerültek el az országtól, viszont az akkori legelmaradottabb gazdasági térségek is kívül rekedtek az önkényesen meghúzott határokon, így például Kárpátalja, Székelyföld és Felvidék északkeleti része.
Nem olyan nagy baj, hogy 3 gyermekedből 2 meghalt! Az egyik úgyis gyengécske volt.. [Gyanúm szerint Gyáni Gábor "történész" annyit ért a közgazdaságtanhoz, mint a történelemhez. Egyszer majd csak megtalálja, miben jó..]

Navracsics
A politikust kérdezték arról is, hogy egyes elemzői vélemények szerint, ő az egyik, akinek nem tetszenek a Fideszen belüli jelenlegi folyamatok.
Mondjuk, a brüsszeli húsosfazék mellől rossz lehetett kiesni. Szanyi 2.

Vegyen sorsjegyet!
Az RTL Klub híradójának értesülései szerint Battonyán egyszerre hagyta ott a munkahelyét az összes postai kézbesítő. Egyikük azt nyilatkozta, nem bírták a többletfeladatokat.
Felgyorsulhat az elektronikus üzenetküldés. Csomaghoz pedig ott a futárszolgálat. Csekkbefizetéshez pedig a bankrendszer. Bélyegekhez a trafik.

Szemétdíj
Ha a főváros átveszi a szemétszállítást, akkor a főváros is szedheti be a kötelezően fizetendő szemétszállítási díjat. Mi a probléma?

Büntetés végrehajtás
Egyre több elítélt gazember kap milliós kárpótlást az Amnesty-Helsinki intézet által biztosított ügyvédek segítségével a rossz börtönviszonyok miatt. Pedig az akasztófa helyett így is fejenként és naponta 8000 Ft-jába kerülnek az adófizetőknek. Havi több, mint 200 ezer forint.
Először is szükséges lenne az EU képviselőtestületének pontosan leírni, milyen körülmények illetik meg a fogvatartottakat.
Másodszor lehetne a kisebb bűnökkel bebörtönzötteket egy alig őrzött börtönbe csukni, ahol nem kell betonfal, s a rab önmagát "őrzi", mert szökés esetén nehezebb helyre kerül. Ilyenek lehetnének pl az ittas vezetésért, balesetért stb elítéltek
Harmadszor új börtönöket is építhetnénk, s ezzel a GDP is nőne. (De jó mérőszám!)
Negyedszer be kellene tiltani hazánkban ezeket a bűnözőket segítő szervezeteket. Bűnpártolás?

100 éve történt

Trianon felé félúton.
Horthy Miklós altengernagy, az osztrák–magyar hadiflotta volt parancsnoka 1919. június 6-ától töltötte be Szegeden a gróf Károlyi Gyula vezette ellenforradalmi kormányban a hadügyminiszteri tisztséget. A Tisza-parti város ez időben francia megszállás alatt állt, és gyülekezőhelye volt nagyszámú tisztnek, akik a tanácsköztársaság, valamint a román, csehszlovák és szerb megszállók által uralt területekről menekültek ide.
A hadsereg egyenruháján is megjelentek a nemzeti elemek: a piros-fehér-zöld kardbojt, a zsinóros zubbony és az ellenző nélküli Bocskai-föveg a belétűzött darutollal (turultollal).
Hajóról a lóra
1919 első hónapjainak jellemzéséül csak annyit: Budapesten káosz, majd jön Károlyi és utána a bolsevikok; az országba behatol tízezer román katona; a déli végeken ott vannak a szerbek; Szegedre néhány száz francia gyarmati katona érkezik; északon a csehek jönnek látogatóba. A társadalom másik része meg szervezkedik: Bécsben, Aradon, később Szegeden ellenkormány is alakul. Károlyiék ellenpontozásaként kellett „megfelelő ember a megfelelő feladatra”. Nem tudni, kinek jutott eszébe Horthy Miklós, de üzentek neki, hogy jöjjön. Horthy májusban Szegedre érkezett: felkérték, hogy vállalja el a hadügyminiszteri tisztet.

Az antiszemiták máig gyűlölködve beszélnek Horthy Miklósról. Nekik a Trianont előidéző Károlyi, Linder a barátjuk.
Trianon
Tudjuk, hogy érvénytelen a trianoni diktátum, mert a másik fél sosem tartotta azt be. De a szocialista haláltáborok létesítői aláír(att)ák a párizsi szerződést, amely tovább kurtította hazánk területét.
A söpredék gyakran jön azzal, hogy a magyarok mások felett akarnak uralkodni. Nem igaz. Először is színmagyar területekre telepítették be a Habsburgok a nemzetiséget. Majd a bevándorlók (migránsok) jogaira hivatkozva történt a szeparáció. Ami szintén blődli, hiszen a magyarok megsemmisítésén már nagyon hosszú ideje dolgoztak. A Trianon csak a koronát tette fel művükre. A magyaroknak pedig a csúnya (népírtó!) bánásmód fájt, s persze a nemzet érdekérvényesítő képességének lecsökkenése.

Trianon Apponyi Albert
Az antant hatalmai egyébként már 1916-17-ben eldöntötték, hogy az Osztrák–Magyar Monarchiát nem hagyják meg addigi formájában. Így Apponyinak már esélye sem volt a helyzet gyökeres megváltoztatására az 1920-as békekonferencián. A trianoni diktátum feltételeit a magyarok részvétele nélkül határozták meg. [Fogadjuk el: fasiszta vs. nemzetáruló leegyszerűsítés.]

A trianoni békediktátumot nem elfogadni kell, hanem örökké emlékezni rá. Miként a szocialista haláltáborokat, a magyar nép írtását sem lehet belenyugvással fogadni, hanem örökké emlékezni kell rá. Mert akkor sem a szocialista eszmékkel volt a baj, hanem a söpredékkel, akik kezébe a hatalom került. (Áthallás az EU felé.) Délelőtt vagy délután? 1 nappal az adás előtt még nem tiszta. Emlékezzünk! Az első világháború nyertesei (Ausztria, Szlovákia) is kapott Magyarország testéből.

Trianon nem a vesztes háború következménye, hanem a magyarok kiirtásának egy lépcsője a piszkos Rócsild fajta által.

Megalkuvók
Nagyon érdekes volt, ahogy szinte kivétel nélkül, mindenki hatalmas mosollyal kérdezte, hogy mégis miért pörgünk mi még mindig ezen a Trianon-kérdésen?
S tényleg, miért kell nekünk még mindig olyan apróságokon rugózni, mint az ország 2/3 részének, a magyarság felének elcsatolása, vagy teszem azt Auschwitz vagy a szocialista haláltáborok áldozatai ? Régen volt, spongyát rá! Egy rendes hedonista nem foglalkozik a múlttal! Ide a lóvét, aztán éljünk, mint az MSZMP párttitkárok: eszünk, iszunk, aszunk. Ki volt az apád? nem érdekes! Úgyis a történelem nélküliek fajtájából származol.

Az 5. hadoszlop ma is közöttünk van.

Friss hír

Jakab Holokauszt túlélő család sarja
A 180 fokos fordulatot vett Jobbik új elnököt választott. Sok munka vár rá, ha utol akarja érni Vona teljesítményét.
Balról: "magunkat továbbra is jobboldali nemzeti keresztény és konzervatív pártként definiáljuk". De ki hiszi ezt már el?

Madarat tolláról
Zárt osztályra került a DK-s Varjú László. Vajon a pornósztár és a Fleto csatlakozik? Mint ismert, Varnyú és bandája megostromolták a köztévé épületét, mert újra be akartak ingyen olvastatni egy politikai hírdetést, amit az ATV már beolvasott, különben szintén ingyen.

Niedermüller, a Gábor apósa.
„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük.
Feri, a keresztény
"Nem lesz újdonság és a lényeg szempontjából nem fontos, csak egyszerűen tény: fehér, keresztény, heteroszexuális férfi vagyok" - írja Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán.
Érdekes, a cigánygyilkosságok után még azt írta a táblájára: "Én is cigány vagyok!" Én pedig elhittem neki.

Nézem a "stand up"-os bohócot, aki épp a TURUL madár kérdéskörét feszegeti. Második anyanyelvéből, az angolból kikövetkezteti, hogy a TURUL az a "to rule" módosulata. Mert hát bizonyára EU-s madár. Vajon az ostobának nem tűnt fel, hogy a magyarok madara (?), s így magyarul kell értelmezni a nevét? Persze, a magyar már a harmadik anyanyelve, amit tán debreceni iskolaévei alatt elsajátított, de abban már nem tud gondolkodni. A TURUL madár az ország kapuin ülő madár volt, amely hazánkra vigyázott. Sajnos, más aztán nem is.. Így fordulhatott elő, hogy a bevándorláspárti magyarellenes erők eladhatták az országot Trianon előtt. (Károlyi, Linder..)

Trianon 100 éve.

Hazánk emléknapot tartott. A neoliberálisok szóhasználatában ünnepet, mint az oláhok. Megemlékeztünk arról, hogy osztrák parancsra (Hazai-Kohn Sámuel hadügyminszter) beléptünk az első világháborúba. Sok magyar áldozattal ezt végigverekedtük, majd a padovai békeegyezménnyel tűzszünetet kötöttünk az ANTANT vezetőivel.
Vezetőink soraiba furakodott szabadkőműves hóhérlegények (Linder, Károlyi) viszont leszerelték a magyar haderőt, majd behívták a délszláv és a román hadsereget. Ez nem egyszerűen hazaárulás volt, hanem nyílt magyargyilkosság. S még napjainkban is van olyan gazember, aki ezt a Károlyit hozsannázza.
Természetesen a magyarok elleni harc nem itt kezdődött, s nem is itt ért véget. De igen nagy csatát vesztettünk az idegenek ellen. Már a királyaink korában szerettek volna a Habsburgok bekebelezni bennünket, de kevesek voltak hozzá. Azért sokszor támadtak hazánkra, még akkor is, amikor a török ellen harcolva Európát védtük.
De Nándorfehérvár alatt is nyugat-európai ágyúmesterek segítették a pogány törököt ellenünk. S a mohácsi vész idejében is ellenünk ármánykodtak. Na, akkor kellett volna a török mellé állni, s lerohanni ezt a szemét Európát!
Trianon kapcsán azért vigyázzunk! Linder, Károlyi csak épp olyan kifutófiúk voltak, mint ma Soros György. A szálakat a világ pénze felett hatalmat gyakorlók mozgatják. Akik Hitlert is milliárdokkal látták el, s felfegyverezték. Aztán, amikor változott a helyzet, akkor náci söpredékké degradálták, s az ellenfeleket segítették.
Magyarország testét a szabadkőművesek Trianonban feldaraboltatták. A Felvidéket megkapták a tótok, akikkel együtt harcoltunk a Habsburg érdekekért, s lett végre saját hazájuk, mint 1948 után a zsidóknak. Munkács környékét odalökték a szovjeteknek, ne érezhesse hazánk abból az irányból sem többé magát biztonságban. Erdélyt a Havasalföld kapta meg, s Románia országgá nőtte ki magát. A vajdaságot a szerbek kapták, a Drávától délre eső területet a horvátok. Hab a tortán, hogy a háborús főbűnös Ausztria is kapott hazánk testéből.
Ezzel egyszer s mindenkorra elvetették a viszálykodás magját Közép-Európában. Oszd meg és uralkodj!

Félreneveltek írták:
(A lapon szereplő térkép hamis. Mert valamennyi magyar minden területen maradt, csak az évszázadok során arányuk csökkent.)
Kezdjük azzal, hogy a magyarság nem "honfoglalt". Itt élt a Kárpát-medencében évezredek óta. Nem finnugor törzsi származék, s nem 3 magyar törzs érte el a medencét perzsa, turk és zsidó törzsekkel karöltve.
Vagyis nem szláv terület volt a KM, bár kétség kívül jöttek a magyarnak mondható Yue-chi néppel avar népek, akik a szláv ősöknek tekinthetőek. Bár, mint kutatóink írják, ez az avar (szláv) populáció nagyon heterogén volt.
Aztán jött a tatárdúlás, amely a lovas hordák számára könnyen elérhető helyekről kiírtotta a magyarokat. Így az ukrán területek, a lengyelek DK-i része is a pusztítás áldozata lett. Mivel a keleti-európai részek a magyarság sorsára jutottak, az üres területeket nyugat-európai parasztokkal töltötték fel.
A törökök nem csináltak ekkora népírtást, de sok nőt hurcoltak örömlánynak Isztambulba, gyereket janicsárnak, nagy adókat vetettek ki, így a népesség menekült a területükről. Később persze jöttek vissza, mert a medence földje jó. A Felvidék hegyei között biztonságosabb volt az élet, sok magyar oda menekült, így a lakosság felszaporodott. A török elől a délszlávok is menekültek északra, egészen a Duna-kanyarig van nyoma a bevándorlásnak. Ukrajna déli része a Török birodalomhoz tartozott, bár autonom területként, mint Erdély.
Kenézek: A kenéz a betelepítést irányító közösségi vezető volt a középkori Magyarországon, aki arra kapott jogot, hogy a neki kiutalt királyi földre – mely általában egy-két patakvölgy volt – vlachokat vagy vlach jogon telepeseket telepítsen. A kenéz ezáltal - kenézi jogon - örökletes birtokosa lett a földnek, de cserébe adóval tartozott az ispánnak.
1848-ban nem a magyarok támadtak a nemzetiségre, hanem a Habsburgok bíztatására a betelepített nemzetiség támadt a magyarokra. Fut Bécs felé Jellasich...

A "Facebook" feltehetően a Soros-Rócsild banda kezében van. Pl valaki már lincselésre szólított fel a facebook-on. Válaszom lett volna: "Meddig tűri még hazánk demokratikus vezetése, hogy a HírKlikk állandóan likvidálni akar embereket, vagy erőszakkal való hatalomátvételre budít, mint a Feri?!" Törölték a hsz-t, mint megengedhetetlen tartalmat. Ott, ahol a legtrágárabb szavak a kötőszók, s minden második mondatukban a miniszterelnököt gyalázzák.

Magyarország nem vesztette el az első világháborút! Csak az 5 éves háborúból mindkét félnek elege lett, s tűzszünetet kötöttek. Katonáink visszatértek magyar földre, ahol leszerelték őket. Majd behívták a kis ANTANt-ot a fegyvertelen országba. Országunkat nem az etnikai határok mentén csonkították meg, hanem a cél a gazdasági-katonai megsemmisítés volt.

A Momentum perverzei
"A személyiségfejlődés jelentős szakasza a nemi identitás és orientáció kialakulása. Életre szóló tévhitek, traumák, rossz döntések sorozata előzhető meg egy elfogadó, nyitott, őszinte közegben való felnevelkedéssel."
Ezért is ügyelnünk kell arra, hogy Momentumos perverzek történetkéi ne érjenek el serdületlen gyermekeinkhez! Ne szépítsük az ügyet! Ezek gyógyításra szoruló beteg emberek. Pszichiáter kellene mindegyik LMBTQ-s mellé.
Mint ismert, a Sorosék (fia is beteg) kezdték terjeszteni a nemi devianciákat, ezzel is csökkentve a népszaporulatot. Sajnos, pont a csökkentésre szoruló néprétegeknél nem jártak sikerrel, s a szaporítandók között terjedt el legjobban ez az elmebaj.

"Történelem órán az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata vagy a Holokauszt (melegek deportálása) kapcsán." - lehetne beszélni a buzikról. Egyből szimpatikusabb lenne a holokauszt sok embertársunknak. Szerintem épp elég, hogy behozták a roma holokausztot, ezzel is egyenlőségjelet téve a cigány és a zsidó közé. Ami általános értelemben jogos, de a konkrét ügy kapcsán eléggé káros.

Az MSZP esze - Korózs
Országgyűlési határozati javaslatban kezdeményezte az MSZP és a Párbeszéd, hogy 50 milliárd forintnyi forrást elkülönítve vezessenek be válságkezelő alapjövedelmet – jelentette be keddi online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos (MSZP)
Korózs etárs nem részletezi, hogy hány főnek mennyi pénz jutna az 50 milliárdból ? S ha valakinek ételre is kevés a pénze, akkor az TB járulékot fizetne belőle ?! 200 000 munkanélküli x 12 hónap x 20 000 Ft/hó és ki is jön az 50 milliárd. Ebből vonná le Korózs a TB járulékot ?! Ha pedig nagyobb összegre gondolt titokban, akkor számoljon a mikronyugdíjasokkal, jövedelem nélküliekkel is!

A tagság hisz Fegyőrnek
A buzik pártjának vezetője bízik benne, hogy 2022-ben leváltják a FIDESZ-t.
"Fekete-Győr szerint nagy szükség lenne a családi pótlék megduplázására, az állásukat elvesztetteknek pedig nem 3, hanem 9 hónapig kellene kapniuk az álláskeresési járadékot. Emellett pedig 100 ezer forintos alapjövedelmet kellene biztosítani a munkanélkülieknek."
Vajh honnét venné el ezt az összeget a fegyőr ?! Mert állami szinten nincs felesleg. Csak a Soros által ránktukmált hitel jöhetne szóba. Ez a nyikhaj eladná az ifjúságunk jövőjét azért, hogy több eltartásra váró születhessen meg a nagyobb családi pótlék kapcsán. 100 000 Ft pedig 600 000 nyugdíjasnak sem jut, akik végigdolgozták az életüket. Mellesleg ez hány milliárd is lenne összesen ?! S aztán jönnének a 105 000 Ft nyugdíjból élők, hogy az ő emelésük hol marad? i tak dalse... S ki teremtené elő a megnövekedett pénz árualapját ?! Ennyire buta a fegyőr sem lehet. Csak frázisokat puffogtat az egyszerű emberek megnyeréséért.

Mikor Orbán Viktor megfogá a csehet aki nem ijedt meg Rócsilddal a háta mögött. (Képletesen mondva!)

Mi Hazánk 1956 kapcsán "Toroczkai László például Rákosi Mátyás és Gerő Ernő zsidó származását firtatta, és óva intett a „más temperamentumú” népek bevándorlásától. Ellenzünk minden olyan bevándorlást, amelyben az adott nép kultúrája, identitása és temperamentuma nagyon eltér a miénktől"
Miért, más pártok nem ellenzik ?! Mondjuk a néger apartheidet nyögő búrok bevándorlását elfogadhatónak tartanám. Toroczkai pedig nem volt ilyen finnyás zsidó ügyben, amikor a szefárd vezetőkkel teli Jobbik vezetőségi tagja volt. [..meg híres Werbőczy úri pereputtya]

Mi hazánk perli Cukorhegyi úrék cenzuráját. Akik nem a trágár, bunkó szövegeket törölték, hanem a Rócsildok politkai ellenfeleinek írásait. Bizony, nem jó az, ha idegen média kezében ekkora hatalom összpontosul. Miképpen azt sem értettem, miért egy magántársaság kezében a "bölcsek kövének" hátteréül szolgáló wiki. Még jó, hogy a belső ellenségnek számító CEU-tól megszabadul kormányunk!

A Jobbik nem az eszéről híres. Ugyanis a polgármestert nem a párt nevezi ki, hanem közvetlenül a nép választja. Ergo, csak a nép hívhatja vissza, mint alkalmatlant.

Ferenc pártja az LMBTQ koalíció vezető ereje. Nem véletlen, hogy a Szájer ügy kapcsán azt harsogta egy Debil Koalíciós képviselő, hogy "ha mi kerülünk hatalomra, akkor Magyarországon nem kell Szájer sorstársainak villámhárítón menekülni!" Mondjuk, Szájer sem Magyarországon kényszerült menekülésre, hanem az EU fővárosában, Brüsszelben. Mert a Soros (és hetero fia) nem kedvelik az azonos nemhez vonzódókat. Vagy csak ütni akartak egyet Magyarországon.

Cenzorok Varga Judit
Hétfő reggel arról írtam Facebook bejegyzést, hogy a közösségi média aktivitásnak kiemelt szerepe lehet a 2022-es választás során, hiszen az online platformokon keresztül a politikusok közvetlenül, jelentős számú választóhoz eljutnak. Megjegyeztem továbbá, hogy a konzervatív oldal ugyan sokat fejlődött e téren, de nem dőlhetünk hátra, sok még a teendő. Láss csodát: ezen bejegyzésem után pár órával a Facebook (annak senki által nem ismert kezelői) előzetes értesítés és indokolás nélkül úgy állította át a hivatalos Facebook-fiókommal kapcsolatos algoritmusokat, hogy ezzel a korábbiakhoz képest töredékére (negyedére-ötödére) esett vissza a bejegyzéseim elérése.
Bár én nem miniszter, csak egy magyar vagyok a sok közül, de a facebook lapomat már akkor törölték, amikor még a jelszó megadásáig sem jutottam el. Pedig saját nevem alatt először regisztráltam hozzájuk. Többet nem teszem. Van saját honlapom, az kicsit több a facebooknál.

Fényűzés az ellenzéki önkormányzatoknál.
A kormány által - a rendkívüli helyzetre tekintetel - csökkentett iparűzési adó nagy érvágás a települések önkormányzata számára. Nem marad pénz díszkivilágításra Bivalyröcsögén.
..és hamarosan a sötétség lesz az uralkodó az ellenzéki városokban.

Vörös Boldizsár mond néhány hamisítást a történelem területéről. Sajnos, ezzel azt a látszatot kelti, mintha pár kirívó esettől eltekintve minden rendben lenne. Pedig hamis itt az egész történelem!

Vona Gábor véleménye.
Valóban fura, hogy a két zsidós vonal (Orbán, Trump) a Jézus megfeszítésével lett ábrázolva. Még furább, hogy ez a szefárd zsidóknak (Jobbik) keltette fel a figyelmét. Jakab belátta: neki nagy falat lenne Orbán. Szerintem még Orbán utáni 10. ember is! Jakabnak igaza van! Ha nem O.V. a miniszterelnök, akkor teljesen mindegy, hogy hívják!

Ritka eset - nem értek egyet Duro Dórával.
Mert épp ideje volt, hogy a szülő nők kizsákmányolóit visszafogják valamivel. Mert a szülész már nem ismert határt, mennyit is kérjen a semmiért. A sima szülést szülésznő vezeti le. Minek a fizetett orvos? A komplikált szülésért pedig az állam fizeti a szülészorvost. [Hálapénz: Majd a varratkiszedésnél találkozunk! Életlen az ollónk. Ha hozzá tudna járulni egy új beszerzéséhez..]

Felmerült a jobboldali médiában, hogy a közösségi médiát uraló neoliberálisok tetszés szerint engedik megszólalni az embereket. NEM CENZURÁZNAK ! Mert az lenne a cenzura, ha a nekik nem tetsző politikai szöveget törölnék. Itt embereket és szervezeteket tiltanak el a megszólalás jogától. S a jogállamiságot követelő harcosok kussolnak. (Mint a szemkilövetések idejében!)
Mert valóban bármit megtehet ez a véleményformáló közösségi média, ha még az USA elnökét is képes elhallgattatni. A lengyel kezdeményezés, mely szerint embert kitiltani tilos lenne, itt nagyon kevésnek tűnik. Mert a világ pénzével rendelkezőknek mindig lesz elég korpás ember, akik tömegével lehurrogják a jó ügyben megszólalókat. Ellenpár.
Javaslatom a telefonhoz hasonló internethozzáférés lenne, szerveres szoftverrel. Mindenkinek saját IP cím, s nem egy "közösségi média" felületen mutatkozna be, hanem otthoni honlapján. Ehhez persze első körben az IP címek számát kellene megnövelni, hogy mindenkinek jusson saját.
Már ideje lenne

Bíróság elé a könyv szerkesztőivel!
Ha a Kaleta Gábor felfüggesztett börtönt és 500 000 Ft pénzbírságot kapott képnézegetésért, akkor az egész ifjúságunkat megfertőzőknek kijárna az életfogytiglani szabadságvesztés! (Ha a Rócsildéktól független bíróságunk is így látja jónak.)

Távozó embercsempészek
Mivel nem sikerült nekik rést ütni a magyar határvédelemben, hát olyan országba távoznak, ahol elősegíthetik a gazdasági menekültek beáramlását. Elvégre ezért fizet a Rócsild a gazdiknak.

Bátorságpróba
"Ki lesz az első, a legbátrabb, aki bemondja, hogy felejtsük el a húsvétot?"
Ehhez miért kell bátorság? Nem kötelező megünnepelni. Bátorság a holokauszt tagadásához kell. Mert az istentagadásért máglyahalál jár. S az inkvizitor nem azt vizsgálja, hogy van-e isten, hanem csak azt, hogy tagadtad-e?

A törvényes lopás
amikor a jog háta mőgé bújva lopják meg a népet.
Nagy embereink is megtették ezt. Amikor banki hitelt kapott valaki speciális kedvezményekkel, abból megvett egy üdülőt az államtól. De vásárlás előtt az állam felújította, majd vásárlás után az eladott üdülőt visszabérelte.
De hasonló módon kelt el az egész népvagyon. Mondjuk, a zöme külföldi kézre került. Amikor megvették a KÖZÉRT vállalatot, s annak pénztárában több volt, mint a vételár. Vagy megvették a papírgyárat, s másnap bezártak, harmadnap megjelent a piacon a külföldi papír. De elmaradottabb országok (pl USA) a megvett gyárat leszerelték, s hazavitték, ahol üzembe helyezték. Az összes bank külföldi kézre került, s az állami pénzügyletek rajtuk keresztül folyhattak le.

S fejétől bűzlik a hal...
A vállalatok, magánemberek is átvették a hatalmasok etikáját. Most épp a vízműtől kaptam egy szép levelet, amelyben elnézik nekem, hogy a 2 éve lejárt hitelesítésű vízórát még nem hitelesíttettem, ha 1 hónapon belül ezt elvégzem.
Ugye 2 éve még nagyítóval kellett vízvezeték szerelőt vadászni. A vízműnek is. Most a járvány hazazavarta a nyugaton dolgozó szegény szerelőket, s nekik munkát kellett adni. Nosza, cseréljék ki az összes fogyasztó vízmérőjét!
S a nyugati pénzhez szokott népet nem lehet 5000 Ft óracserével megvenni! Mindjárt 18.000 Ft lett a hitelesítés. Mert nem elég, ha egy hiteles mérőedénybe vizet engednek nálunk, s egyeztetik az óraállással. A vízórát le kell szerelni, s egy (bizonyára hitelesített, s nem a szomszéd lakásból leszerelt) órára kicserélni.
Ez sokak szemében még valamennyire etikus is lehet. De az év végi elszámolásnál már nem a vízórám adatait nézik, mert nem fogadják el hitelesnek az általuk kemény pénzen hitelesített órát, hanem a főóra által mutatott mennyiséget veszik alapul. s a különbözetet felosztják az almérők között. Mellékesen a főóra hitelesítéséről, annak állásáról semmit sem tudunk. Annyit mutat, amennyit a vízmű akar.

Jakab, akit szefárdnak mondtak.
Ostorozza a kormányt az alacsony minimálbérért. Vajon miért nem adnak több pénzt a fidesz közeli vállakozók? Bizonyára a ballib vállalkozók dupla minimálbért fizetnek! Mondjuk, a közszféra keresetei meghaladják a minimális kereseteket... A környezetvédő Feljelentéssel harcol a környezetszennyezés ellen. Mondjuk, a szemetet ki lehet halászni, feldarabolni és újrahasznosítani. Vagy a folyóra hagyni: vigye vissza Romániába. zavaros, nem tiszta.

Hitel Behódolás a Rócsildéknak
Ha van sapkája, akkor azért ütjük...
Ugye, az ingyen pénznél rögtön támadták a kormányt, hogy az a haveroknak osztogat a semmiért. Most meg az a baja a Feri emberének, hogy hitelt kapnak a vállalkozások, amit majd vissza kell fizetni helyetted is. Mire lesz ez a hitel elég? Teszi fel a kérdést Dávid. Persze, itt nem innovációról van szó, arra külön lehet terv alapján igényelni. Ez egy gyorssegély a szegényektől a gazdagoknak.

Nagy a segítő szándék honfitársainkban! Immár a legtöbb meglátogatott portál az én adataimra akar vigyázni. Ehhez sütinek nevezett trójai falovat tesznek a gépemre. Üzenem nekik: Magam is tudok vigyázni, nem kérek felügyeletet védelmi pénzért!

Menekül már sok kozák atamán
Egyre több német vágyik Magyarországra, európai jogviszonyok közé.

Turul madár

A há-turul csoport
Bűnösnek tartja a magyar népet. Mondjuk, az ő családja lehet, hogy bűnös volt, de az enyém nem. Felmenőim betartották a 10 parancsolatot. Csak szemét emberek bélyegeznek meg népeket. Bűnös csak ember lehet, nép soha. A benesi elveket normális helyen elítélik.
Miért turul a neve? ha egy ragadzó madár az embléma.. Még jó, hogy csak egy fejű..

A turul (daru madár) a kapuk őrzője, mert rendkívül éber állat. Valaha az udvarházak kapuján ült. Később a magyar határ kapuihoz tettek eleink ilyen szobrot. Csak a hosszú osztrák uralom alatt a daruból sas lett. A magyar nép nem egy tépőcsőrű ragadozó népe. Nem a jezsuita rend volt magyar alapítású, hanem a néptanító pálosok. Akiket az osztrák császár betiltott.

Kapcsolgatom a TV-t egyik rossz műsorról a másikra. Egyszer csak leragadok: Észbontó, hogy milyen buta emberek élnek köztünk! "Kérdés: Milyen a közös lónak a háta? Válasz: Tejfölös. Kvízmester: Turos, mert sebes." Kérem, nem ölte azt a lovat senki, csak túlhajtotta. Ezért "habos, izzadt" a ló háta. Ha sebes lenne, akkor a tulajdonos társ perelhetett volna. De csak fáradt a ló a hajtástól.



Merjünk kicsik lenni! ..s lőn..
Mint olvassuk, kigolyózták a vezető jelöltek sorából az utolsó zsidótörvény benyújtóját, Mesterházy Attilát.

Jakab, a szocialista
2,5 milliós havi keresettel sok más ember is bohócot csinálna magából! A sofőrje antiszemita, de ez semmit sem jelent. A szefárd zsidó Jakab is eljátszott régen a zsidógyűlölő szerepet! Miközben holokauszt túlélő család sarja.

A vakok es a világtalan
Magyarorszägot (a Jakabhoz hasonló) holokauszt tulélő csaläd feje, Horthy kormänyozta. Hazänk volt az európai zsidósäg mentsvära. Mondjuk, a német megszälläs utän is volt külön a nemzetközi zsidosägnak fenntartott menekült täbor. Antiszemita elemek gyakran sóhajtoznak: Milyen jó lett volna, ha a kormanyzó a lengyel mintät követte vola.
A firkäsznak mondanäm: Magyarorszäg annyira volt független Horthy idejében, mint Horthy előtt es utän. A magyar kerékpäros hadtest (a lengyel lovashadsereghez hasonlóan) nem volt ellenfele a német tigriseknek.
Fekete csendőrtäbornok nem a zsidók ellensége egyértelmüen. A szerb komitäcsik (magyarölő partizänok) megsemmisitése volt a feladata. Ezt ugy hajtotta végre, hogy a településen ismeretlen embereket gyujtötte be, mint partizänokat, s lövette agyon. Pair nélkül bujdosó zsidók (700 fő) is a markäba kerültek.
Varga Judit az 1956-ban kosarakból a Dunäba öntött pestiek emléke elött is fejet hajtott ?



Politika
Nyitólap